Ξεκινήστε την καινούρια σας ζωή με ένα ταξίδι μοναδικό, έτσι όπως το έχετε ονειρευτεί.

Κάθε σημείο του πλανήτη μπορεί να γίνει ένας επίγειος παράδεισος, το δικό σας γαμήλιο ταξίδι, που θα επιλέξετε με τον σύμβουλο ταξιδιών του Trigilidas travel.

Πολλές και ιδιαίτερες προτάσεις θα σας ταξιδέψουν στα ομορφότερα μέρη του κόσμου.

Εσείς επιλέξτε τον τόπο προορισμού για το γαμήλιο ταξίδι των ονείρων σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.

Γνωρίζουμε πως η επιλογή προορισμού και οργάνωση του πρώτου ταξιδιού της νέας κοινής ζωής σας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Για αυτό το λόγο, θα θέλαμε να σας προτείνουμε να αφήσετε τους ειδικούς να σχεδιάσουν για εσάς το δικό σας μοναδικό, ταξίδι του μέλιτος. Εσείς επιλέξτε τον τόπο προορισμού για το γαμήλιο ταξίδι των ονείρων σας και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς.

Έχοντας μια πολυετή εμπειρία στα ταξίδια του μέλιτος, μπορούμε να σας προτείνουμε ποικίλους προορισμούς που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας και θα δημιουργήσουν το ταξίδι των ονείρων σας. Η καταρτισμένη ομάδα μας θα σας ενημερώσει για τη σωστή περίοδο, προορισμό και θα κινηθούμε σύμφωνα με το budget σας ώστε να οργανώσουμε το δικό σας ταξίδι ζωής που θα σας χαρίσει αξέχαστες εμπειρίες και μοναδικές αναμνήσεις.

Πολλές και ιδιαίτερες προτάσεις θα σας ταξιδέψουν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Αν αναζητάτε εξωτικά μέρη με κρυστάλλινα νερά και ολόλευκη άμμο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε, Σεϋχέλλες, Μαλδίβες, Ταϊλάνδη,Μπόρα Μπόρα, Μπαλί, Μαυρίκιο. Αν είστε λάτρεις της περιπέτειας και των δραστηριοτήτων, υπάρχουν οι επιλογές της Αφρικής, Ινδίας, Καραϊβικής. Αν πάλι αποζητάτε κοσμοπολίτικους προορισμούς και σας αρέσει να ανακαλύπτετε την κάθε πόλη, η Νέα Υόρκη, ο Καναδάς, η Κούβα, η Κίνα, η Βαρκελώνη, η Βιέννη, η Μύκονος θα μπορούσε να είναι μια από τις επιλογές σας. Αν επιθυμείτε προορισμούς ρομαντικού χαρακτήρα, μην ξεχνάτε το Παρίσι, τη Βενετία, την Καππαδοκία, την Πράγα, τη Σαντορίνη.

Η ομάδα μας προσπαθεί πάντα να εμπνεύσει και να προσφέρει ένα ταξίδι στο όνειρο που θα θυμάστε για πάντα με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Δεν υπάρχει το ιδανικό ταξίδι, υπάρχει μόνο το ταξίδι του μέλιτος του κάθε ζευγαριού, που θα είναι ακριβώς όπως το έχει ονειρευτεί. Είμαστε πάντα δίπλα σας σε οποιαδήποτε λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά για να δημιουργήσουμε το τέλειο ταξίδι για εσάς.

Όσον αφορά τη λίστα γάμου, στο Trigilidas Travel θα θέλαμε να σας προτείνουμε μια ιδιαίτερη και πρωτότυπη λίστα γάμου, όπου οι καλεσμένοι σας θα μπορέσουν να πάρουν μέρος σε αυτό το μοναδικό σας ταξίδι και να σας προσφέρουν ένα δώρο ζωής. Αντί για μια κοινότυπη λίστα γάμου, αφήστε μας να ετοιμάσουμε μαζί σας τη λίστα των ονείρων σας και να οργανώσουμε μαζί το δικό σας γαμήλιο ταξίδι. Οι προορισμοί είναι πολλοί και οι συνδυασμοί εντυπωσιακοί, γεμάτοι από την μοναδικότητα της καινούργιας σας ζωής μαζί.

Η ομάδα του Trigilidas Travel θα το οργανώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε το ταξίδι αυτό να μείνει ανεξίτηλο στην μνήμη σας για πάντα!