Η Μεσσηνία χαρακτηρίζεται από πλήθος αξιοθέατων, δραστηριότητες, γραφικά χωριά και γνωστές ή ανεξερεύνητες παραλίες τους. Όλα τα παραπάνω καθιστούν την ενοικίαση αυτοκινήτου απαραίτητη στην περιοχή μας.

Από το 2006, η MyCarRentals βρίσκεται δίπλα σας με γραφείο εξυπηρέτησης πελατών και έδρα την Καρδαμύλη στην Μεσσηνιακή Μάνη με την Διονυσία Τριγκιλίδα, ιδρύτρια της εταιρείας και μέλος της ομάδας που καθιέρωσε το τουριστικό γραφείο μας Trigilidas Travel.

Η MyCarRentals είναι η νεότερη και ταχύτατα αναπτυσσόμενη ατομική επιχείρηση στην Καρδαμύλη Μεσσηνίας στο χώρο των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, με στόλο που διαθέτει καινούρια Ι.Χ επιβατηγά αυτοκίνητα όλα με εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας (A/C, ABS, Radio CD Player, αερόσακους).

Στις παροχές της MyCarRentals συμπεριλαμβάνεται η χρήση των παιδικών καθισμάτων εντελώς δωρεάν, ενώ παράλληλα υπάρχουν και άλλες παροχές για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε από το έμπειρο προσωπικό μας, το οποίο θα σας παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε για το «καινούριο» σας όχημα.

Το προσωπικό μας ενδιαφέρον εστιάζει πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Στην MyCarRentals θα βρείτε τις ιδανικότερες και ευέλικτες προτάσεις για να ανακαλύψετε τις αυθεντικές ομορφιές του νομού Μεσσηνίας. Σας περιμένουμε στο γραφείο μας να σας δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες για τα μέρη, τις παραλίες και τα τουριστικά μνημεία  που πρέπει να δείτε καθώς και τις διαδρομές που αξίζει να ακολουθήσετε έτσι ώστε να απολαύσετε τα μαγευτικά τοπία της περιοχής

Με ένα MyCarRentals ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο στη Μεσσηνία δεν θα περιοριστείτε σε μια μικρή ακτίνα γύρω από τον τόπο διαμονή σας, αλλά θα σας δώσουμε την ευκαιρία να μετακινηθείτε και να ταξιδέψετε άνετα όσο μακριά επιθυμείτε, χωρίς να ανησυχείτε για την απόσταση και πώς θα φτάσετε στον προορισμό σας. H ενοικίαση αυτοκινήτου από την MyCarRentals θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε την Καλαμάτα όπως επίσης και την ευρύτερη περιοχή της με τον εύκολο και οικονομικό τρόπο.

Η πολυετής πείρα της ομάδας του MyCarRentals και TrigilidasTravel στο χώρο του τουρισμού μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με συνέπεια, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Η υπόσχεσή μας είναι να παρέχουμε οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου, τουριστικές υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς και εξυπηρέτηση με φιλικότητα και επαγγελματισμό. Με άλλα λόγια, ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για το επόμενό σας ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή για διακοπές.

Επιλέγοντας την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων MyCarRentals στη Μεσσηνία, μπορείτε να μείνετε σίγουροι για την ασφάλειά σας αλλά και την ποιότητα υπηρεσιών που θα σας παρέχουμε.

Η ομάδα της MyCarRentals είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη για ενοικίαση αυτοκινήτου!