Το γραφείο δημιουργήθηκε το 1974 από τον Ιωάννη Τριγκιλίδα ως FARE TOURS.

Ήταν ο πρώτος που ασχολήθηκε με τον οργανωμένο τουρισμό στην Καλαμάτα και σε όλη τη Μεσσηνία.

Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, το γραφείο έγινε συνώνυμο της υψηλής ποιότητας, της μακροχρόνιας σχέσης με τους πελάτες, τη συνέπεια και την ικανότητα εύκολης προσαρμογής στις απαιτήσεις των σύγχρονων πελατών.

Από το 1998, το γραφείο μετονομάστηκε σε: «TRIGILIDAS TRAVEL & HOLIDAYS». Βασιζόμενοι στην εμπειρία όλων αυτών των ετών έχουμε επικεντρωθεί σε ένα στόχο: Να είμαστε στην κορυφή! Να είμαστε ανταγωνιστικοί, αποτελεσματικοί και να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα στους πελάτες μας. Οι συνεχείς επενδύσεις, όλα αυτά τα χρόνια, στον στόλο μας καθώς και η διαρκής ενημέρωση και επιμόρφωση του προσωπικού μας, μας έκαναν πρωτοπόρους στον τομέα μας.

Πάνω απ’ όλα όμως, έχοντας ταξιδέψει οι ίδιοι πολλές φορές γνωρίζουμε άριστα τους προορισμούς που εσείς επιλέγετε. Μέσα από τα online συστήματα κρατήσεων είναι σίγουρο ότι θα αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις και άσκοπη ταλαιπωρία. Για να ζήσετε το ταξίδι των ονείρων σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εμείς και το προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε σας επιθυμία.

Το όραμά μας είναι να αναπτύξουμε στο μέγιστο βαθμό όλα τα είδη του Τουρισμού: Εισερχόμενο, Εξερχόμενο, Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού, Οργάνωση Συνεδρίων και Ειδικών Ενδιαφερόντων Εκδηλώσεων, Yachting, Αγροτουρισμό, κ.α.

Σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε στο μέγιστο την ποιότητα του service μας, να δώσουμε περισσότερη ευελιξία και επιλογές στους πελάτες μας, καθώς επίσης να εισέλθουμε σε νέες αγορές.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στις σελίδες μας. Στο site που ξέρει να σας ταξιδεύει σε κάθε προορισμό σας…