2 ξέγνοιαστες ημέρες στη Στερεά Ελλάδα: Καρπενήσι – Λίμνη Κρεμαστών – Μονή Προυσού – Κεφαλόβρυσο – Μεγάλο Χωριό – Κορυσχάδες – Λαμία!

Ελλάδα, Στερεά Ελλάδα
Διαρκεια-Αναχωρησεις :
  • 2 ημέρες
  • 14-15 Νοεμβρίου 2026
τιμη :
120€

Περιγραφη - Αναχωρησεις - Τιμες

2 ξέγνοιαστες ημέρες στη Στερεά Ελλάδα:

Καρπενήσι – Λίμνη Κρεμαστών – Μονή Προυσού – Κεφαλόβρυσο – Μεγάλο Χωριό – Κορυσχάδες – Λαμία!

 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ : 14– 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2026

Τιμή συμμετοχής  :

€  120  το άτομο σε δίκλινο-τρίκλινο δωμάτιο.

€ 145  το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.

€  100  το παιδί από 4 – 10 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • Μία ( 1 ) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3 αστέρων σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.
  • Πρωινό μπουφέ.
  • Διόδια γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.
  • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγός – σύνοδος του γραφείου μας.
  • Χάρτες – Έντυπα.
  • ΦΠΑ

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, ο Φόρος Διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο), φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

HIGHLIGHTS

  • Φθινοπωρινή απόδραση στο μαγευτικό Καρπενήσι, την «Ελβετία της Ελλάδας», με εντυπωσιακά ορεινά τοπία, γραφικά σοκάκια και αυθεντική ευρυτανική φιλοξενία.
  • Προσκύνημα στην ιστορική Μονή Προυσού, χτισμένη σε απόκρημνο βράχο, με επίσκεψη στη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Προυσιώτισσας και στο μουσείο της Μονής.
  • Περιήγηση στο παραδοσιακό Μεγάλο Χωριό, έναν από τους ομορφότερους ορεινούς οικισμούς της Ευρυτανίας, μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον.
  • Ταξίδι στην ιστορία στους γραφικούς Κορυσχάδες, με τα πέτρινα αρχοντικά και τη σημαντική ιστορική κληρονομιά της Εθνικής Αντίστασης.
  • Επίσκεψη στο ιστορικό Κεφαλόβρυσο, με το μνημείο του Μάρκου Μπότσαρη, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • Μία ( 1 ) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 3 αστέρων σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.
  • Πρωινό μπουφέ.
  • Διόδια γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.
  • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγός – σύνοδος του γραφείου μας.
  • Χάρτες – Έντυπα.
  • ΦΠΑ
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους, ο Φόρος Διαμονής (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο), φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.
Trigilidas
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.