από €20,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Εκκλησιασμός στη Μονή Μαλεβής – Άγιος Πέτρος – Άστρος Κυνουρίας – Μονή Λουκούς

Created with Sketch. Μονή Μαλεβής Αρκαδίας, Eparchiaki Odos Tripolis - Paraliou Astrous, Moni Malevis, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 3 Νοεμβρίου 2024

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

20,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Εκκλησιασμός στη Μονή Μαλεβής - Άγιος Πέτρος - Άστρος Κυνουρίας - Μονή Λουκούς Αναχώρηση: 3 Νοεμβρίου Τιμή συμμετοχής: € 20,00 κατ΄άτομο € 15,00 παιδικό  Αναχώρηση από Νέδοντος 79 (όπισθεν Notos Galleries): 07:00 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο. - Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το... Περισσότερα

Εκκλησιασμός στη Μονή Μαλεβής – Άγιος Πέτρος – Άστρος Κυνουρίας – Μονή Λουκούς

Αναχώρηση: 3 Νοεμβρίου

Τιμή συμμετοχής:
€ 20,00 κατ΄άτομο

€ 15,00 παιδικό

 Αναχώρηση από Νέδοντος 79 (όπισθεν Notos Galleries): 07:00
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια. Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Στην ειδυλλιακή, κατάφυτη από κέδρους περιοχή του Αγίου Πέτρου Κυνουρίας, στις πλαγιές του Πάρνωνα, βρίσκεται η ιστορική Μονή Μαλεβής, αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Η επωνυμία «Μαλεβή» σχετίζεται με την υψηλότερη κορυφή του Πάρνωνα, τον Μαλεβό, όπου ήταν αρχικά κτισμένο το μοναστήρι.
  • ο Άγιος Πέτρος έχει εξελιχθεί πλέον σε ιδανικό ορμητήριο για εκδρομές στα δάση και τα ανερχόμενα χωριά του Πάρνωνα. Ο Άγιος Πέτρος είναι ένα από τα πρώτα ορεινά χωριά της Ελλάδας που απέκτησαν ξενοδοχείο. Ήδη από τη δεκαετία του ’60 τα πούλμαν γνώριζαν το δρόμο για το κεφαλοχώρι της Κυνουρίας, που καθιερώθηκε ως ο δημοφιλέστερος σταθμός πριν ή μετά την επίσκεψη στην περίφημη μονή της Παναγίας της Μαλεβής.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries) στις 06:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για την Μονή Μαλεβής μέσω του Άγιου Πέτρου Κυνουρίας.Άφιξη στο Μοναστήρι,προσκύνημα και εκκλησιασμός.Στις πλαγιές του Πάρνωνα, βρίσκεται η ιστορική Μονή Μαλεβής, αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Η επωνυμία «Μαλεβή» σχετίζεται με την υψηλότερη κορυφή του Πάρνωνα, τον Μαλεβό, όπου ήταν αρχικά κτισμένο το μοναστήρι.Επιστροφή στο χωριό του Αγίου Πέτρου,στάση για καφέ.θα αναχωρήσουμε για το Παράλιο Άστρους όπου θα γευματίσουμε.Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη Μονή Λουκούς.Σε μια όμορφη τοποθεσία με πανοραμική θέα, κατάσπαρτη από αρχαιότητες, στον κάμπο της Θυρέας, σε μικρή απόσταση από το Άστρος, βρίσκεται η Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, που έχει επικρατήσει να ονομάζεται Μονή Λουκούς. Για την ονομασία της υπάρχουν πολλές απόψεις, με επικρατέστερη αυτή που τη σχετίζει με τη λατινική λέξη lucus, που σημαίνει ειδυλλιακό τοπίο, ιερό άλσος.Επίσκεψη και προσκύνημα.Τέλος θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα με μια ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα αργά το απόγευμα με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Μονή Μαλεβής Αρκαδίας, Eparchiaki Odos Tripolis - Paraliou Astrous, Moni Malevis, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €20,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν