από €329,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

“Εικόνες Αραβίας”: Άμπου Ντάμπι | Ντόχα | Σερ Μπάνι Γιας | Αμπού Ντάμπι (3 διανυκτερεύσεις) | Δεκέμβριος 2025

Created with Sketch. Αμπού Ντάμπι - Abu Dhabi - United Arab Emirates
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

3 διανυκτερεύσεις | 12, 19, 26 Δεκεμβρίου 2025

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

329,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Εικόνες Αραβίας Κρουαζιέρα 3 διανυκτερεύσεων με το Celestyal Discovery, που συμπεριλαμβάνει πλήρης ημέρες και μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής σε Ντόχα και Νησί Σερ Μπάνι Γιας.   Σαλπάρετε για μια συναρπαστική περιπέτεια με την κρουαζιέρα Εικόνες Αραβίας, μια απόδραση 3 διανυκτερεύσεων σχεδιασμένη για να παρουσιάσει τα καλύτερα αξιοθέατα του Αραβικού Κόλπου. Το... Περισσότερα

Εικόνες Αραβίας

Κρουαζιέρα 3 διανυκτερεύσεων με το Celestyal Discovery, που συμπεριλαμβάνει πλήρης ημέρες και μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής σε Ντόχα και Νησί Σερ Μπάνι Γιας.

 

Σαλπάρετε για μια συναρπαστική περιπέτεια με την κρουαζιέρα Εικόνες Αραβίας, μια απόδραση 3 διανυκτερεύσεων σχεδιασμένη για να παρουσιάσει τα καλύτερα αξιοθέατα του Αραβικού Κόλπου. Το ταξίδι σας ξεκινά στο Άμπου Ντάμπι, μια φουτουριστική μητρόπολη όπου οι πανύψηλοι ουρανοξύστες εκτείνονται μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι και η οποία συγκεντρώνει μερικούς από τους πιο πλούσιους και διάσημους του κόσμου. Στη συνέχεια, θα φτάσετε στην Ντόχα, μια πόλη με πλούσια ιστορία που χάνεται στα βάθη του χρόνου. Ο επόμενος προορισμός είναι το νησί Σερ Μπάνι Γιας με τη γαλήνια ατμόσφαιρα στις καλοδιατηρημένες ακτές του. Αυτό το πανέμορφο φυσικό καταφύγιο φιλοξενεί αναρίθμητα εξωτικά άγρια ζώα και σας επιτρέπει να επανασυνδεθείτε με τη φύση και να ανακαλύψετε την άγρια ομορφιά της Αραβικής Χερσονήσου. Τέλος, θα επιστρέψετε στο Άμπου Ντάμπι γεμάτοι αναμνήσεις και ενθουσιασμένοι από την εμπειρία σας στα ποικίλα αξιοθέατα του Αραβικού Κόλπου.

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ

Δρομολόγια Δεκέμβριος 2025 – Μάρτιος 2027

ΗμέραΠόληΆφιξηΑναχώρηση

 

Ημερ. Αναχώρησης 2025:
Δεκέμβριος 12, 19, 26

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Γνωρίστε το μοναδικό Ντουμπάι.
  • Ζήστε μια μοναδική εμπειρία με το Celestyal Discovery.
  • Ξυπνήστε σε διαφορετικό προορισμό κάθε μέρα.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
Ημέρα 1: Παρασκευή, ZAYED, ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ (ΗΑΕ), Αναχώρηση 18:00

Ανακαλύψτε τη επιβλητική γοητεία του Άμπου Ντάμπι, της πρωτεύουσας των ΗΑΕ. Αυτή η πολυτελής όαση βρίσκεται σε ένα νησί που συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με μια σειρά από γέφυρες και αποτελεί ένα μοναδικό θέαμα εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής και γαλήνιας ακτογραμμής. Ένας ιδανικός προορισμός για να απολαύσετε τον ζεστό χειμωνιάτικο ήλιο, με όμορφες παραλίες, πολυτελή παραθαλάσσια ξενοδοχεία και πολιτιστικά αξιοθέατα. Ανακαλύψτε έναν μοναδικό συνδυασμό παράδοσης και καινοτομίας, με μια ανεπανάληπτη μέρα εξερεύνησης.

Ημέρα 2: Σάββατο, ΝΤΟΧΑ (ΚΑΤΑΡ), Άφιξη 08:00, Αναχώρηση 18:00

Η αραβική φιλοξενία και η πολυτέλεια σας περιμένουν στην εκθαμβωτική Ντόχα, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη πόλη του Κατάρ. Ο μοναδικός συνδυασμός παράδοσης και σύγχρονης ζωής δημιουργεί το τέλειο σκηνικό για την κρουαζιέρα. Η σύγχρονη αρχιτεκτονική, τα μουσεία, οι γκαλερί, τα πολυσύχναστα παζάρια, οι παραθαλάσσιοι πεζόδρομοι και η εκλεκτή κουζίνα ξεσηκώνουν ή ξυπνούν ή ενθουσιάζουν τις αισθήσεις. Αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε αυτόν τον θησαυρό δραστηριοτήτων πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι ανακάλυψης.

Ημέρα 3: Κυριακή, ΣΕΡ ΜΠΑΝΙ ΓΙΑΣ (ΗΑΕ), Άφιξη 08:00, Αναχώρηση 18:00

Αυτή τη νησιωτική όαση, στις ακτές του Περσικού Κόλπου, όπου η φύση και η πολυτέλεια συνυπάρχουν, θα σας ενθουσιάσει. Ένα από τα οκτώ ακατοίκητα νησιά του Αλ Ντάφρα, προσφέρει μια μοναδική απόδραση όπου μπορείτε να δείτε από κοντά χιλιάδες ζώα, όπως γαζέλες, ύαινες και τσιτάχ, να περιφέρονται ελεύθερα στο Arabian Wildlife Park. Εξερευνήστε τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς του νησιού ή κατευθυνθείτε σε μία από τις παρθένες παραλίες του, ιδανικές για: ηλιοθεραπεία, snorkelling ή, στην περίπτωση της παραλίας Al Yamm, παρατήρηση φλαμίνγκο σε μια κοντινή λιμνοθάλασσα. Ένας πραγματικός παράδεισος για τους λάτρεις της φύσης.

Ημέρα 4: Δευτέρα, ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ (ΗΑΕ), Άφιξη 07:00

Αποβιβαστείτε στο Άμπου Ντάμπι και ανακαλύψτε τη μεγαλοπρεπή γοητεία της πρωτεύουσας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Εκμεταλλευτείτε την τελευταία μέρα για να εξερευνήσετε την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και τις γαλήνιες ακτές αυτής της πολυτελούς όασης. Αφεθείτε στη γοητεία του Άμπου Ντάμπι, απολαμβάνοντας τον ζεστό χειμωνιάτικο ήλιο σε μία από τις όμορφες παραλίες του ή δοκιμάζοντας την παγκόσμιας κλάσης κουζίνα σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο, για να ολοκληρώσετε ιδανικά την αραβική σας περιπέτεια.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η κρουαζιέρα σας σύμφωνα με την καμπίνα της επιλογής σας.
  • Γεύματα στο πλοίο: Πρωινό, Μεσημεριανό, Βραδινό.
  • Συμπεριλαμβάνονται γεύματα για Χορτοφάγους.
  • Επιλεγμένα ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων.
  • Διασκέδαση εν πλω.
  • Λιμενικά τέλη & φιλοδωρήματα.
  • Δραστηριότητες (γιόγκα, χορός, κτλ) σύμφωνα με το ημερήσιο πρόγραμμα της κρουαζιέρας.
  • Είσοδο σε Πισίνα / Γυμναστήριο.
  • Συμμετοχή στα προγράμματα ψυχαγωγίας στο πλοίο.
  • Λιμενικούς φόρους και τις χρεώσεις υπηρεσιών.
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής.
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου.
  • Προσωπικά έξοδα.
  • Προαιρετικές εκδρομές, εκτός των επιλεγμένων εκδρομών.
  • Επιπλέον ποτά εκτός πακέτου απεριόριστης κατανάλωσης.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Αμπού Ντάμπι - Abu Dhabi - United Arab Emirates

Συχνές ερωτήσεις / απαντήσεις

Δωρεάν δείπνο
Ξέρουμε ότι οι καλύτερες συνταγές είναι αυτές που περνάνε από γενιά σε γενιά. Και μας αρέσει να τις μοιραζόμαστε με τους επιβάτες μας. Έτσι, όταν ταξιδεύετε σε μια κρουαζιέρα της Celestyal, θα απολαύσετε φρεσκομαγειρεμένα φαγητά από τους τοπικούς σεφ μας – πρωί, μεσημέρι και βράδυ!
Επιλεγμένα ποτά με τα γεύματα
Απολαύστε ένα αυθεντικό βραδινό γεύμα συνοδευόμενο από ειδικά επιλεγμένα ποτά. Η ειδική ομάδα μας ξέρει πώς να κάνει κάθε γεύμα μια απολαυστική εμπειρία, γι’ αυτό αφήστε τους να συναρπάσουν τους γευστικούς αδένες σας.
Κεφάτη ψυχαγωγία
Για μια αξέχαστη εμπειρία με τη Celestyal, παρουσιάζουμε στους επιβάτες μας τον τοπικό τρόπο ζωής. Παρακολουθήστε μαθήματα ελληνικών χορών από επαγγελματία και ανακαλύψτε τη μεσογειακή κουλτούρα. Απολαύστε ένα ποτό με την παρέα σας καθώς κοιτάτε τα αστέρια που λάμπουν πάνω από το Αιγαίο με την καλύτερη πανοραμική θέα στον ορίζοντα. Και μην χάσετε τα χρώματα και τη μαγεία του Cirque Fantastic!
Λιμενικά έξοδα και φιλοδωρήματα
Με τις τιμές μας που περιλαμβάνουν όλες τις χρεώσεις, τα λιμενικά έξοδα και τα φιλοδωρήματα, μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι είστε καλυμμένοι. Σας προσφέρουμε την επόμενή σας περιπέτεια, χωρίς επιπλέον έξοδα.
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €329,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν