από €170,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Μοναδικά Χριστούγεννα, 3 ημέρες στην Θεσσαλία: Τρίκαλα – Μύλος των Ξωτικών – Μετέωρα – Φράγμα Πλαστήρα – Καρδίτσα!

Created with Sketch. Τρίκαλα, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

3 ημέρες | 6- 8 & 20 – 22 Δεκεμβρίου 2024

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

170,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Μοναδικά Χριστούγεννα, 3 ημέρες στην Θεσσαλία: Τρίκαλα – Μύλος των Ξωτικών – Μετέωρα – Φράγμα Πλαστήρα - Καρδίτσα ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 6 - 8 ΚΑΙ 20 – 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2024 Αν ψάχνεις για μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη απόδραση, αυτή η τριήμερη εκδρομή στη Θεσσαλία προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό μαγείας, παράδοσης και φυσικής... Περισσότερα

Μοναδικά Χριστούγεννα, 3 ημέρες στην Θεσσαλία:

Τρίκαλα – Μύλος των Ξωτικών – Μετέωρα – Φράγμα Πλαστήρα – Καρδίτσα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ: 6 – 8 ΚΑΙ 20 – 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Αν ψάχνεις για μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη απόδραση, αυτή η τριήμερη εκδρομή στη Θεσσαλία προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό μαγείας, παράδοσης και φυσικής ομορφιάς. Ξεκινάμε με επίσκεψη στα Τρίκαλα, όπου θα ζήσουμε τη μαγευτική ατμόσφαιρα του Μύλου των Ξωτικών, το μεγαλύτερο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Ελλάδα, γεμάτο διασκέδαση και χαρά για μικρούς και μεγάλους.

Η δεύτερη μέρα μας οδηγεί στα επιβλητικά Μετέωρα, τα οποία προσφέρουν μοναδική θέα και μια ιδιαίτερη πνευματική εμπειρία. Με επισκέψεις στα ιστορικά μοναστήρια του Βαρλαάμ και του Μεγάλου Μετεώρου, θα ανακαλύψουμε την αρχιτεκτονική και την ιστορία αυτών των μοναδικών τόπων, που είναι παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η εκδρομή κορυφώνεται με επίσκεψη στη λίμνη Πλαστήρα, έναν πραγματικό παράδεισο φυσικής ομορφιάς. Το εντυπωσιακό φράγμα και η θέα προς το νησάκι Νιάγκα θα μας μαγέψουν, προσφέροντας μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης.

Με άνετη διαμονή, γευστικές απολαύσεις και πολλές ευκαιρίες για εξερεύνηση, αυτή η εκδρομή είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γιορτές, συνδυάζοντας χριστουγεννιάτικη μαγεία με μοναδικά αξιοθέατα της Ελλάδας.

Τιμή συμμετοχής : € 170 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
€ 155 το άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο.
€ 150 το άτομο σε τετράκλινο δωμάτιο
€ 240 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι :

• Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
• Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Αχίλλειον 3 αστέρων κεντρικό στα Τρίκαλα σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.
• Πρωινό μπουφέ (σύνολο 2).
• Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
• Φ.Π.Α.
• Έντυπα-χάρτες

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, ο φόρος διαμονής, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Επίσκεψη στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας.
  • Εξερεύνηση των Μετεώρων και επίσκεψη στα ιστορικά μοναστήρια Βαρλαάμ και Μεγάλου Μετεώρου, παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.
  • Θαυμάσια θέα και ήρεμη ατμόσφαιρα στη λίμνη Πλαστήρα, έναν από τους πιο γραφικούς προορισμούς της Θεσσαλίας.
  • Περιήγηση στην παραδοσιακή πόλη της Καλαμπάκας με τα γραφικά τοπία και τη φιλοξενία της περιοχής.
  • Χαλαρή βόλτα στην Καρδίτσα, μια πόλη με όμορφη αρχιτεκτονική και φιλόξενη ατμόσφαιρα, ιδανική για περίπατο και ανακαλύψεις.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ ( ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 07:45 π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 08:00 π.μ. για το κέντρο των εορταστικών εκδηλώσεων τα Τρίκαλα, μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη Τρίκαλα. Άφιξη στα Τρίκαλα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Νωρίς το βράδυ θα επισκεφτούμε τον Μύλο των Ξωτικών, όπου θα χαρούμε την εορταστική ατμόσφαιρα που πραγματοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων για 14η συνεχή χρονιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΤΡΙΚΑΛΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ ( ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ).

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση στις 08:30 π.μ. για τα μοναδικά – φημισμένα Μετέωρα. Εδώ, θα επισκεφθούμε την Μονή των Αγίων Πάντων (Βαρλαάμ), το πιο εντυπωσιακό από όλα τα μοναστήρια, σκαρφαλωμένο σε ύψος 373μ. με 195 σκαλιά, χτισμένο από το 1542. Επίσης, θα επισκεφτούμε το μοναστήρι, Μεγάλο Μετέωρο. Το Μεγάλο Μετέωρο, γνωστό και ως Ιερά Μονή Μεταμόρφωσης του Σωτήρος , είναι ένα μοναστήρι αρρένων και είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο από όλα τα μοναστήρια των Μετεώρων. Συνεχίζουμε για το γυναικεία Μονή του Αγίου Στεφάνου, χτισμένη το 14ο αιώνα. Στην συνέχεια, στάση για στην Καλαμπάκα. Επιστροφή στα Τρίκαλα, χρόνος ελεύθερος να επισκεφτείτε το Μύλο των Ξωτικών, και ν΄ απολαύσετε την βραδιά σας στα Τρίκαλα. Διαν/ση

3η μέρα : ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΦΡΑΓΜΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ή ΜΕΓΔΟΒΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Πρωινό, σήμερα θα επισκεφθούμε την λίμνη Πλαστήρα, μία από τις ομορφότερες γωνιές του ορεινού όγκου των Αγράφων. το φράγμα του Νικολάου Πλαστήρα ή Μέγδοβα (ομώνυμος ποταμός). Από εδώ θα θαυμάσουμε την θέα προς το μικρό νησάκι Νιάγκα. Αφήνουμε την περίφημη λίμνη Πλαστήρα με τις καλύτερες εντυπώσεις για να επιστρέψουμε στην Καρδίτσα. Επίσκεψη. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για Καλαμάτα μέσω Ισθμού με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες σχεδιάζοντας νέα μελλοντικά ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Αχίλλειον 3 αστέρων κεντρικό στα Τρίκαλα σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.
  • Πρωινό μπουφέ (σύνολο 2).
  • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Φ.Π.Α.
  • Έντυπα-χάρτες
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, ο φόρος διαμονής, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Τρίκαλα, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €170,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν