από €0,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Βόρεια Βραζιλία,Νατάλ

Created with Sketch. Νατάλ Βραζιλία
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

11 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

«Νατάλ η πόλη του ήλιου» Πρωτεύουσα της επαρχίας "RIO GRANDE DE NORTE" . Η επαρχία αυτή είναι γνωστή , αφού λέγεται πως έχει την πιο καθαρή ατμόσφαιρα στον κόσμο. Κάτω από τον λαμπερό ήλιο και τον καθαρό ουρανό, ζούνε οι 800.000 κάτοικοι της πόλης , φιλόξενοι και θερμοί αντιπρόσωποι της... Περισσότερα

«Νατάλ η πόλη του ήλιου»
Πρωτεύουσα της επαρχίας “RIO GRANDE DE NORTE” . Η επαρχία αυτή είναι γνωστή , αφού λέγεται πως έχει την πιο καθαρή ατμόσφαιρα στον κόσμο.

Κάτω από τον λαμπερό ήλιο και τον καθαρό ουρανό, ζούνε οι 800.000 κάτοικοι της πόλης , φιλόξενοι και θερμοί αντιπρόσωποι της βραζιλιάνικης νοοτροπίας .Το Νατάλ προσφέρει στον επισκέπτη και μια πλούσια ιστορία που πηγάζει από τα αποικιακά χρόνια των πορτογάλλων και ολλανδών εποίκων της.Από την εποχή αυτή δεσπόζει το κάστρο REIS MAGOS πανέμορφες παλιές εκκλησίες και μοναδικά αποικιακά σπίτια.Πολύ ενδιαφέρων παρουσιάζουν οι παλιές φυλακές της πόλης , όπου στεγάζετε το εμπορικό και βιοτεχνικό κέντρο με τα πολύχρωμά μαγαζάκια.

Κάθε Πέμπτη βράδυ εδώ διοργανώνεται η γιορτή τραγουδιού και χορού με ζωντανή μουσική “forro”, η τοπική παραλλαγή της πασίγνωστης “SAMBA”.Επιπλέον το Νατάλ έχει τα πάντα από μια βραζιλιάνικη πόλη : διάφορα κέντρα διασκέδασης, μοντέρνα εμπορικά μαγαζιά και μια αυθεντική παραδοσιακή αγορά , όπου ο ντόπιος πληθυσμός πουλάει διάφορα μικροαντικείμενα και εμπορεύματα. Εδώ θα γνωρίσετε την αυθεντική βραζιλιάνικη ατμόσφαιρα.

PONTA NEGRA
Ένα παραδεισένιο μικρό τουριστικό θέρετρο που από την μία πλευρά συνορεύει με το προστατεύομενό δημοτικό πάρκο PARQUE DAS DUNAS,και από την άλλη με το άγαλμα σύμβολο της κωμόπολης MORO DO CARECA(ο τοίχος του φαλακρού).Ανάμεσα σ΄ αυτές τις δύο πλευρές βρίσκεται η εξωτική αμμώδης παραλία με την λεωφόρο της 1 km ,όπου θα κάνετε την βόλτα σας . Οι εικόνες είναι πολύ ζωντανές, με άφθονα μπαράκια , εστιατόρια και εμπορικά μαγαζάκια. Ακόμα πίσω από την παραλιακή λεωφόρο θα βρείτε και άλλα εστιατόρια και ψησταριές με διεθνή κουζίνα αλλά κυρίως με βραζιλιάνικες λιχουδιές από κρέατα και φρέσκα ψαρικά σε πολύ χαμηλές τιμές. Στην πανέμορφη αμμώδης παραλία , οι εικόνες σφύζουν από ενέργεια : παιδάκια που παίζουν , μεγάλοι με μια μπάλα ποδοσφαίρου στα πόδια , ανέμελοι να λιάζονται κάτω από τον λαμπερό ήλιο και να βουτάνε στη θάλασσα και άλλοι να απολαμβάνουν το κολατσίο τους με τους αγαπημένους τους φίλους. Μια παραλία αυθεντική COPACABANA με όλα τα χαρακτηριστικά της βραζιλιάνικης διασκέδασης .

VIA COSTEIRA
Τα περισσότερα ξενοδοχεία βρίσκονται στην παραλιακή αυτή ζώνη ανάμεσα στην PONTA NEGRA και το NATAL , όπου στη φύση κυριαρχεί το απέραντο γαλάζιο με τις κάτασπρες αμμώδεις παραλίες και τους αμμόλοφους από την πίσω πλευρά τους. Μπορείτε κάνοντας βόλτα στην παραλία να προσεγκίσεται την PONTA NEGRA. Το ταξί κοστίζει περίπου 5 , ενώ μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν λεωφορείο του ξενοδοχείου σας ή το δωρεάν τουριστικό λεωφορείο .

ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ NATAL
Η φύση αγγίζει το εξωτικό μεγαλείο της, όπου μπορείτε να γνωρίσετε με μια επίσκεψη στα οικολογικά χωριά , TOUROS, GENIPABU και MARACAJAU. Στο τελευταίο χωρίο μπορείτε να απολαύσετε και πολλά θαλάσσια σπόρ. Μπροστά στην παραλία του χωριού υπάρχει μια κοραλιογενής περιοχή , όπου σχηματίζονται μικρές φυσικές θαλάσσιες λίμνες , γεμάτες πολύχρωμα, πανέμορφα τροπικά ψάρια . Από τεράστιες νερότσουλίθρες μπορείτε να βουτήξετε σ΄αυτά τα νερά, ενώ με μια θαλάσσια μάσκα , θα δείτε μοναδικές πρωτόγνωρες υποθαλάσσιες εικόνες. Τέλος με ένα buggy αυτοκίνητο μπορείτε να ανακαλύψετε την ευρύτερη , μοναδικού κάλλους περιοχή με τα φανταχτερά έγχρωμα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Νατάλ Βραζιλία
Created with Sketch.
από €0,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν