από €25,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Φενεός- Λίμνη Δόξα- Μονή Αγ. Γεωργίου- Λίμνη Στυμφαλία- Νεμέα

Created with Sketch. Φενεός, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 21 Ιουλίου 2024

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

25,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Φενεός- Λίμνη Δόξα- Μονή Αγ. Γεωργίου- Λίμνη Στυμφαλία- Νεμέα Αναχώρηση:  21 Ιουλίου Απόδραση στη μαγευτική Κορινθία! Η τεχνητή λίμνη Δόξα στην ορεινή Κορινθία αποτελεί ένα από τα ωραιότερα τοπία της Πελοποννήσου. Το απαράμιλλο φυσικό της κάλλος και η γεωγραφική της θέση τραβούν σαν μαγνήτης τους ορειβάτες, μιας και αποτελεί την... Περισσότερα

Φενεός- Λίμνη Δόξα- Μονή Αγ. Γεωργίου- Λίμνη Στυμφαλία- Νεμέα

Αναχώρηση:  21 Ιουλίου

Απόδραση στη μαγευτική Κορινθία!

Η τεχνητή λίμνη Δόξα στην ορεινή Κορινθία αποτελεί ένα από τα ωραιότερα τοπία της Πελοποννήσου. Το απαράμιλλο φυσικό της κάλλος και η γεωγραφική της θέση τραβούν σαν μαγνήτης τους ορειβάτες, μιας και αποτελεί την αφετηρία πολλών εξορμήσεων στα βουνά που την περιβάλλουν.
Το φυσικό τοπίο γύρω από την λίμνη Δόξα είναι πανέμορφο καθώς σε αυτό κυριαρχούν 3 πανύψηλα βουνά της Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, η Ζήρεια (Κυλλήνη) με υψόμετρο 2374 μέτρα, ο Χελμός (Αροάνια όρη) με υψόμετρο τα 2355 μέτρα και η Ντουρντουβάνα στα 2109 μέτρα. Η ύπαρξη όλων αυτών των βουνών γύρω από την λίμνη θυμίζουν τα πανέμορφα Αλπικά τοπία και λίμνες από τις οποίες η Δόξα δεν έχει πολλά να ζηλέψει.

Τιμή συμμετοχής:
€ 25 κατ΄ άτομο
€ 15 παιδιά 4-12 ετών
 
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Η τεχνητή λίμνη Δόξα στην ορεινή Κορινθία, ένα από τα ωραιότερα τοπία της Πελοποννήσου, με το απαράμιλλο φυσικό της κάλλος.
  • Το φυσικό τοπίο γύρω από την λίμνη Δόξα.
  • Η Ζήρεια (Κυλλήνη), ο Χελμός (Αροάνια όρη) και η Ντουρντουβάνα, όπου η ύπαρξη όλων αυτών των βουνών γύρω από την λίμνη θυμίζουν τα πανέμορφα Αλπικά τοπία.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος 79 στις 06:45 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 07:00 π.μ. για τον Φενεό με ενδιάμεση στάση καθ' οδόν. Πρώτη μας επίσκεψη θα είναι η τεχνητή Λίμνη Δόξα και το εκκλησάκι του Αγ. Φανουρίου που δεσπόζει στο κέντρο της λίμνης. Θα έχουμε χρόνο να ανακαλύψουμε την ανδρική Μονή του Αγίου Γεωργίου Φενεού.  Στη συνέχεια επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στη λίμνη Στυμφαλία, γνωστή σε όλους μας από τον άθλο του Ηρακλή. Επίσκεψη στη Νεμέα για να απολαύσουμε μία αξέχαστη γευσιγνωσία του γνωστού Αγιωργήτικου κρασιού σε γνωστό οινοποιείο της περιοχής.  Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα με μια ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Οι περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Φενεός, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €25,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν