από €0,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Κάιρο-Αλεξάνδρεια

Created with Sketch. Κάιρο,Αίγυπτος
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 & 5 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Κάιρο - Αλεξάνδρεια 4,5 & 6 μέρες.Πρωτεύουσα της Αιγύπτου και η μεγαλύτερη πόλη της Αφρικής. Η πόλη που αποτελεί την καρδιά του Αραβικού Κόσμου! Η πόλη με τους χίλιους μιναρέδες,τα αμέτρητα επιβλητικά αξιοθέατα και τη σύγχρονη ζωή! Μια πραγματικά ιδανική συνάντηση της εξωτικότητας και της μαγείας της Ανατολής,με την εμπειρία... Περισσότερα

Κάιρο – Αλεξάνδρεια 4,5 & 6 μέρες.Πρωτεύουσα της Αιγύπτου και η μεγαλύτερη πόλη της Αφρικής.

Η πόλη που αποτελεί την καρδιά του Αραβικού Κόσμου! Η πόλη με τους χίλιους μιναρέδες,τα αμέτρητα επιβλητικά αξιοθέατα και τη σύγχρονη ζωή! Μια πραγματικά ιδανική συνάντηση της εξωτικότητας και της μαγείας της Ανατολής,με την εμπειρία και τις τεχνολογικές γνώσεις της Δύσης! Το Αιγυπτιακό Μουσείο με τα Φαραωνικά αριστουργήματα!

Το Ισλαμικό Μουσείο, με τις μοναδικές συλλογές της Ισλαμικής τέχνης! Το Τζαμί-Πανεπιστήμιο AlAzhar, που χτίστηκε τους πρώτους χρόνους της καθιέρωσης του Ισλαμισμού! Το Κοπτικό Μουσείο, που περιέχει συλλογή Χριστιανικών αντικειμένων και εικόνων του Αιγυπτιακού Χριστιανισμού! Η Ακρόπολη «Saladin», το ισχυρότερο κάστρο των πρώτων Ισλαμικών χρόνων! Το ανεπανάληπτο παζάρι Khan El Khalili! Ο πανύψηλος (187 μέτρα) Πύργος του Καΐρου! Και ακόμα, οι Πυραμίδες και η Σφίγγα της Giza, η κλιμακωτή Πυραμίδα του Ζόσερ στη Σακκάρα. Ένα ανεξάντλητο, νοσταλγικό παρελθόν, που περιμένει τον επισκέπτη, γεμάτο μυστήριο, σοφία και επιβλητικότητα.

Αυτή η εκδρομή σας πρσφέρει μία σύντομη γνωριμία με τις δύο κύριες πόλεις της Αιγύπτου. Σπουδαίος ταξιδιωτικός προορισμός και όχι μόνο για τους αρχαιολογικούς του θησαυρούς αλλά και γιατί οι Έλληνες εκεί νιώθουμε σαν στο σπίτι μας. Προτείνουμε, λοιπόν, αυτήν την εκδρομή για να γνωρίσετε το Κάιρο και την Αλεξάνδρεια. Στον ελάχιστο χρόνο των πέντε ημερών, συνδυάζουμε και την αρχαία και τη σύγχρονη Αίγυπτο, και όταν με το καλό επιστρέψετε, ετοιμάζουμε την επόμενη εξόρμησή σας.

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Κάιρο,Αίγυπτος
Created with Sketch.
από €0,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν