από €0,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Καμπότζη

Created with Sketch. Ανκορ Βατ,Καμπότζη
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

11 & 12 & 15 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Στο κέντρο της Ινδοκίνας βρίσκεται η πανέμορφη Καμπότζη, που συνορεύει με την Ταϊλάνδη, το Λάος και το Βιετνάμ.Το Angkor Wat είναι κάτι μοναδικό σε ολόκληρη τη Ν.Α. Ασία και ικανός λόγος να ταξιδέψετε μέχρι εδώ, δεν είναι όμως και ο μοναδικός. Οι λευκές αμμώδης παραλίες του παραθαλάσσιου Sihanoukville, η μεγάλη... Περισσότερα

Στο κέντρο της Ινδοκίνας βρίσκεται η πανέμορφη Καμπότζη, που συνορεύει με την Ταϊλάνδη, το Λάος και το Βιετνάμ.Το Angkor Wat είναι κάτι μοναδικό σε ολόκληρη τη Ν.Α. Ασία και ικανός λόγος να ταξιδέψετε μέχρι εδώ, δεν είναι όμως και ο μοναδικός.
Οι λευκές αμμώδης παραλίες του παραθαλάσσιου Sihanoukville, η μεγάλη λίμνη Tonle Sap όπου βρίσκεται και το “πλωτό χωριό”, η ηφαιστειακή λίμνη Yak Lom στην οποία μπορείτε να απολάυσετε το κολύμπι στα δροσερά νερά της και στην απόλυτη ηρεμία της ζούγκλας, η πλούσια παραποτάμια ζωή κατά μήκος του ποταμού Mekong οπού εκεί ζούν τα μοναδικά δελφίνια γλυκού νερού στο κόσμο, όμορφοι και μυστηριώδεις ναοί, απάτητες ζούγκλες, η παρθένα ενδοχώρα και η πολύβωη πρωτεύουσα της Phnom Penh είναι ενδιαφέρουσες στάσεις για τους τουρίστες για να ανακαλύψουν τη χώρα.

Το Angkor Wat είναι ιστορικό πάρκο που βρίσκεται στην επαρχία Siem Riap και αποτελεί το απόλυτο “must”, καθώς είναι το σημαντικότερο αξιοθέατο στη Νοτιοανατολική Ασία και από τα πλέον σημαντικότερα αρχαιολογικά ευρήματα στο κόσμο. Εκτείνεται σε μια έκταση 400 τετραγωνικών χιλιομέτρων συμπεριλαμβανομένου και του δάσους που το περιβάλει. Στο Angkor Wat θα δείτε άκρως ενδιαφέροντα ερείπια διαφορετικών δυναστειών της αυτοκρατορίας των Χμερ που χρονολογούνται από τον 9ο μέχρι τον 15ο αιώνα, όπως το ναό του Angkor Wat, το Angkor Thom και το ναό Bayon με αναρίθμητες σκαλιστές διακοσμήσεις.

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Ανκορ Βατ,Καμπότζη
Created with Sketch.
από €0,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν