από €0,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Κουάλα Λουμπούρ,Μαλαισία

Created with Sketch. Κουάλα Λουμπούρ,Μαλαισία
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Daily Tour

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Ομόσπονδο κράτος της νοτιοανατολικής Ασίας. Αποτελείται από τα 11 κρατίδια της Χερσονήσου της Μαλαισίας και από το Σαραβάκ και το Σαμπά. Αποτελεί το νότιο άκρο της χερσονήσου της Μάλακα και συνορεύει βόρεια με την Ταϊλάνδη. Είναι ένα εξαιρετικά ποικιλόμορφος προορισμός με πανέμορφους κοραλλιογενείς υφάλους, απέραντες αμμουδιές, καταπράσινους λόφους, πανύψηλα βουνά,... Περισσότερα

Ομόσπονδο κράτος της νοτιοανατολικής Ασίας. Αποτελείται από τα 11 κρατίδια της Χερσονήσου της Μαλαισίας και από το Σαραβάκ και το Σαμπά.
Αποτελεί το νότιο άκρο της χερσονήσου της Μάλακα και συνορεύει βόρεια με την Ταϊλάνδη. Είναι ένα εξαιρετικά ποικιλόμορφος προορισμός με πανέμορφους κοραλλιογενείς υφάλους, απέραντες αμμουδιές, καταπράσινους λόφους, πανύψηλα βουνά, λίμνες, συμπλέγματα ποταμών κατάλληλων για rafting, καθώς και αχανείς εκτάσεις ζούγκλας και τροπικών δασών.Δεν συγκαταλέγεται μέσα στους δημοφιλείς προορισμούς, είναι όμως μία από τις ομορφότερες χώρες της ‘Απω Ανατολής. Η πιο παρθένα και αρχέγονη ζούγκλα του κόσμου καλύπτει την μεγαλύτερή της έκταση, ατελείωτα μίλια από άδειες, κάτασπρες αμμουδιές, και τροπικά νησιά γύρω από την ακτογραμμή της χερσονήσου χαρακτηρίζουν το τοπίο της Μαλαισίας.

Το εθνικό πάρκο Ταμάν Νεγκάρα, είναι εκπληκτικό !  εκτείνεται σε μία έκταση 4.000 τετραγωνικά χλμ. απροσπέλαστης ζούγκλας που η ηλικία της αγγίζει τα 100 εκατομμύρια χρόνια  και την καθιστά ως την παλαιότερη του κόσμου. Αξίζει τον κόπο ο επισκέπτης να περιπλανηθεί, με έμπειρο οδηγό, στις αχανείς εκτάσεις των δασών κάτω από την σκιά των 70 μέτρων ύψους δέντρων, να δεί από κοντα την άγρια ζωή της ζούγκλας, ψαρέψει σε ένα από τα 14 ποτάμια που διασχίζουν την περιοχή, και να θαυμάσει τους υπέροχους καταρράκτες του Ταμάν Νεγκάρα.
Υπάρχουν όμως και τα τροπικά νησιά της Μαλαισίας ιδανικοί προορισμοί για χαλάρωση και ηρεμία, όπως το Τιομάν, ένας τροπικός παράδεισος ανατολικά της μαλαισιανής χερσονήσου,  το εξωτικό Λανγκάουι και πολλά μικρότερα αλλά πανέμορφα νησιά .
Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Κουάλα Λουμπούρ,Μαλαισία
Created with Sketch.
από €0,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν