από €45,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Μονοήμερη εκδρομή: Ζάκυνθος

Created with Sketch. Ζάκυνθος, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 28 Ιουλίου & 24 Αυγούστου (Μνήμη Αγίου Διονυσίου)

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Daily Tour

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ! 28/7 , 24/8 (Μνήμη Αγίου Διονυσίου)     Πρόγραμμα εκδρομής Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 05:45 στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 06:00 μέσω Ζαχάρως για την Κυλλήνη με ενδιάμεση στάση για καφέ κι ξεκούραση. Άφιξη στην Κυλλήνη, επιβίβαση στο F/B... Περισσότερα

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ

ΖΑΚΥΝΘΟ!

28/7 , 24/8 (Μνήμη Αγίου Διονυσίου)

 

 
Πρόγραμμα εκδρομής

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 05:45 στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση στις 06:00 μέσω Ζαχάρως για την Κυλλήνη με ενδιάμεση στάση για καφέ κι ξεκούραση. Άφιξη στην Κυλλήνη, επιβίβαση στο F/B και αναχώρηση για το Ιόνιο νησί, την Ζάκυνθο στις 09:30. Άφιξη στο νησί μετά από 1 ώρα περίπου. Εδώ, θα επισκεφτούμε το λόφο του Στράνη, την περιοχή Μπόχαλη, που βρίσκονται κατάλοιπα του Μεσαιωνικού Κάστρου χτισμένου στη θέση της αρχαίας Ακρόπολης με εξαιρετική θέα προς την πόλη και το λιμάνι. Εδώ, βρίσκεται η σημαντική εκκλησία της Παναγίας Χρυσοπηγής με βυζαντινές εικόνες. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε τον Άγιο Διονύσιο (προσκύνημα). Θα επισκεφθούμε ακόμα, το Λαγανά με την θαυμάσια ακρογιαλιά. Εδώ, βγαίνουν οι Χελώνες Καρέτα-Καρέτα για να αφήσουν τα αυγά τους. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και ψώνια. Το απόγευμα θα πάρουμε το πλοίο για να μας φέρει πίσω στο λιμάνι της Κυλλήνης και από εκεί θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
€ 45 το άτομο
€ 40 το παιδί

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Ακτοπλοικά εισιτήρια.
* Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

 

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Γνωριμία με το νησί της Ζακύνθου!
  • Επίσκεψη στον λόφο του Στράνη, την περιοχή Μπόχαλη, που βρίσκονται κατάλοιπα του Μεσαιωνικού Κάστρου χτισμένου στη θέση της αρχαίας Ακρόπολης.
  • Επαφή με τις ομορφιές του Ιονίου!
  • Επίσκεψη στο Λαγανά με την θαυμάσια ακρογιαλιά, όπου βγαίνουν οι Χελώνες Καρέτα-Καρέτα για να αφήσουν τα αυγά τους!

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Ζάκυνθος, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €45,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν