από €0,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Αίγυπτος,Χουργκάντα

Created with Sketch. Χουργκάντα Αίγυπτος
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

5 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Χουργκάντα Η δημοφιλής Χουργκάντα θεωρείται ως ένας από τους πιο φημισμένους προορισμούς διακοπών, για τις όμορφες παραλίες, που μαγεύουν τους λάτρες του surf και των καταδύσεων. Από μικρό παραδοσιακό ψαροχώρι έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς. Το in σημείο για να κολυμπήσετε ή να περάσετε μια ξένοιαστη... Περισσότερα

Χουργκάντα
Η δημοφιλής Χουργκάντα θεωρείται ως ένας από τους πιο φημισμένους προορισμούς διακοπών, για τις όμορφες παραλίες, που μαγεύουν τους λάτρες του surf και των καταδύσεων. Από μικρό παραδοσιακό ψαροχώρι έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς.

Το in σημείο για να κολυμπήσετε ή να περάσετε μια ξένοιαστη ημέρα είναι το νησί Γκιφτούν. Ένα παρθένο νησί με κάτασπρη αμμουδιά σαν πούδρα και διάφανη τιρκουάζ θάλασσα. Στην έρημο επίσης διοργανώνονται πολλές δραστηριότητες, όπως η πιο φημισμένη είναι η βόλτα με υποβρύχιο στους υφάλους της Ερυθράς.
Μάρσα Αλάμ
Στο πολλά υποσχόμενο νέο θέρετρο της Ερυθράς Θάλασσας, στο Μάρσα Αλάμ, νότια της Χουργκάντα, βρίσκεται ο νέος παράδεισος των εραστών της θάλασσας, του surf, των καταδύσεων και του ήλιου. Λευκή άμμος και τιρκουάζ νερά είναι το σκηνικό που θα αντικρίσετε εάν αποφασίσετε να περάσετε τις διακοπές σας στο νοτιότερο θέρετρο της Αιγύπτου. Εάν ένα από τα όνειρά σας είναι να κολυμπήσετε με δελφίνια, τότε εδώ σας περιμένει μια ανεπανάληπτη έκπληξη και μια εμπειρία ζωής. Ο ύφαλος που ονομάζεται «σπίτι των δελφινιών», φιλοξενεί περισσότερα από 100 δελφίνια που θα στριφογυρίζουν ευτυχισμένα τριγύρω σας και με έκδηλο ενθουσιασμό θα ευχαριστιούνται το παιχνίδι και τα χάδια σας.

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Χουργκάντα Αίγυπτος
Created with Sketch.
από €0,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν