από €0,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Βόρεια Βραζιλία ,Φορταλέζα

Created with Sketch. Φορταλέζα Βραζιλία
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

9 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

«Φορταλέζα - Φρούριο» Είναι η πρωτεύουσα του κράτους του Ceará , που βρίσκεται στην βορειοανατολική Βραζιλία . Με έναν πληθυσμό κοντά στα 2,3 εκατ. ευρώ (μητροπολιτική περιοχή πάνω από 3,4 εκατ. ευρώ).Η Fortaleza είναι η 5η μεγαλύτερη πόλη στη Βραζιλία . Έχει έκταση 313 τετραγωνικά χιλιόμετρα (121 τετραγωνικά μίλια) και... Περισσότερα

«Φορταλέζα – Φρούριο»
Είναι η πρωτεύουσα του κράτους του Ceará , που βρίσκεται στην βορειοανατολική Βραζιλία . Με έναν πληθυσμό κοντά στα 2,3 εκατ. ευρώ (μητροπολιτική περιοχή πάνω από 3,4 εκατ. ευρώ).Η Fortaleza είναι η 5η μεγαλύτερη πόλη στη Βραζιλία .

Έχει έκταση 313 τετραγωνικά χιλιόμετρα (121 τετραγωνικά μίλια) και μία από τις υψηλότερες δημογραφικές πυκνότητες της χώρας (8.001 χιλιόμετρα ανά ²). Στα βόρεια της πόλης βρίσκεται ο Ατλαντικός Ωκεανός.Προς το νότο οι δήμοι της Pacatuba , Eusébio , Maracanaú και Itaitinga, προς τα ανατολικά είναι ο δήμος της Aquiraz και ο Ατλαντικός Ωκεανός και προς τα δυτικά είναι ο δήμος της Caucaia . Οι κάτοικοι της πόλης είναι γνωστοί ως Fortalezenses.
Η πόλη θα είναι μια από τις διοργανώτριες πόλεις του 2014 FIFA World Cup , για την οποία η Βραζιλία είναι η χώρα υποδοχής.

Το άγαλμα του Iracema αναφέρεται στο θρύλο των ιθαγενών γυναίκα που απεικονίζεται σε ένα κτίριο του 19ου αιώνα από μυθιστόρημα του José de Alencar , ένας διάσημος Βραζιλιάνος συγγραφέας που γεννήθηκε στο Messejana (σήμερα μια συνοικία της Φορταλέζα). Η Mucuripe Beach κατέχει το Φάρο Μουσείο . Άνοιξε το 1846, το παλιό φάρο ήταν ενεργός για 111 χρόνια, έως ότου έκλεισε το 1957, και να αντικατασταθεί από ένα νεότερο. Το Dragao do Mar Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού έχει την Cearense Μνημείο Πολιτισμού, το Σύγχρονης Τέχνης Μουσείο και το Rubens de Azevedo Πλανητάριο , καθώς και κινηματογράφους και θέατρα. Εκτός από αυτό, πολλές παλιές αποθήκες ανακαινίστηκαν και έγιναν μπαρ και τα εστιατόρια γύρω από την κεντρική περιοχή της πόλης.

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Φορταλέζα Βραζιλία
Created with Sketch.
από €0,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν