από €0,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Κούβα,Βαραδέρο

Created with Sketch. Βαραδέρο,Cuba
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

10 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Ξεκουραστείτε, αφεθείτε στο χάδι του ήλιου στην περίφημη παραλία του Βαραδέρο, στις υπέροχες φοινικόδενδρες αμμουδερές ακρογιαλιές και την καταγάλανη θάλασσα της Καραϊβικής. Το Βαραδέρο αποτελεί το σημαντικότερο τουριστικό θέρετρο της Κούβας. Διαθέτει εξαιρετικά ξενοδοχεία για όλα τα γούστα και τα πορτοφόλια, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, καταπληκτικές παραλίες, δυνατότητες για... Περισσότερα

Ξεκουραστείτε, αφεθείτε στο χάδι του ήλιου στην περίφημη παραλία του Βαραδέρο, στις υπέροχες φοινικόδενδρες αμμουδερές ακρογιαλιές και την καταγάλανη θάλασσα της Καραϊβικής.

Το Βαραδέρο αποτελεί το σημαντικότερο τουριστικό θέρετρο της Κούβας. Διαθέτει εξαιρετικά ξενοδοχεία για όλα τα γούστα και τα πορτοφόλια, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, καταπληκτικές παραλίες, δυνατότητες για θαλάσσια σπορ καθώς και νυχτερινή διασκέδαση.Τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Βαραδέρο είναι η βίλα του πολυεκατομμυριούχου Ντιπόν και το πάρκο Χοσόνε.

Πολλοί χαρακτηρίζουν την παραλία του Βαραδέρο ως την ωραιότερη της Καραϊβικής. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, είναι σίγουρο ότι ο τόπος αυτός δημιουργήθηκε για χαλάρωση και ψυχαγωγία για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες.

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Βαραδέρο,Cuba
Created with Sketch.
από €0,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν