από €0,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Κούβα,Κάγιο Λάργκο

Created with Sketch. Κάγιο Λάργκο Κούβα
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

8 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Στη νότια πλευρά της Κούβας, στη φημισμένη θάλασσα της Καραϊβικής και στο αρχιπέλαγος Κανάρεος, βρίσκεται αυτό το μικρό, αλλά με υπέροχες αμμουδερές παραλίες νησάκι, μήκους 25 χλμ. Η ξενοδοχειακή του υποδομή αναπτύχθηκε τη δεκαετία του ’80. Η γνωστότερη παραλία του είναι η Πλάγια Σιρένα, μήκους 2 χλμ., με ψιλή λευκή... Περισσότερα

Στη νότια πλευρά της Κούβας, στη φημισμένη θάλασσα της Καραϊβικής και στο αρχιπέλαγος Κανάρεος, βρίσκεται αυτό το μικρό, αλλά με υπέροχες αμμουδερές παραλίες νησάκι, μήκους 25 χλμ.

Η ξενοδοχειακή του υποδομή αναπτύχθηκε τη δεκαετία του ’80.
Η γνωστότερη παραλία του είναι η Πλάγια Σιρένα, μήκους 2 χλμ., με ψιλή λευκή αμμουδιά και βαθυγάλαζα νερά, απάνεμη και πάντα ήρεμη. Ανατολικότερα βρίσκονται οι δύο μεγαλύτερες παραλίες του νησιού, η Πλάγια Μπλάνκα και η Πλάγια Λινταμάρ, στις οποίες συγκεντρώνονται και τα περισσότερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Για τους λάτρεις των καταδύσεων η Πλάγια Κόκος προσφέρεται για τον κοραλλιογενή βυθό της, ενώ η Πλάγια Τορτούγας, η ανατολικότερη του Κάγιο Λάργο, αποτελεί καταφύγιο αναπαραγωγής για τις χελώνες.

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Κάγιο Λάργκο Κούβα
Created with Sketch.
από €0,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν