από €0,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Μεσαιωνική Πράγα

Created with Sketch. Πράγα,Τσεχία
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4/5 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

4,5 & 6 μέρες αεροπορικώς Πράγα-Τσέσκυ Κρουμλόβ-Κάρλοβι Βάρι !!! Πράγα η ...παραμυθένια πόλη, πόλη των εκατό πύργων, χρυσή πόλη, μαγική πόλη, μητέρα των πόλεων, πόλη του Κάφκα, του Κούντερα, του Φάουστ. Μια πόλη που διαφυλάσσει την ταυτότητα και τον συναισθηματισμό της. Μεσαιωνική γοητεία, αρχιτεκτονικά ρεύματα με δόσεις από γοτθικό, μπαρόκ,... Περισσότερα

4,5 & 6 μέρες αεροπορικώς Πράγα-Τσέσκυ Κρουμλόβ-Κάρλοβι Βάρι !!!
Πράγα η …παραμυθένια πόλη, πόλη των εκατό πύργων, χρυσή πόλη, μαγική πόλη, μητέρα των πόλεων, πόλη του Κάφκα, του Κούντερα, του Φάουστ. Μια πόλη που διαφυλάσσει την ταυτότητα και τον συναισθηματισμό της.

Μεσαιωνική γοητεία, αρχιτεκτονικά ρεύματα με δόσεις από γοτθικό, μπαρόκ, αναγεννησιακό και αρ νουβό, 350 θέατρα, όπερα, 25 μουσεία, 100 πινακοθήκες και αμέτρητα τζαζ κλαμπ. Από το 1992, το ιστορικό κέντρο της Πράγας ανήκει στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Είναι χωρίς αμφιβολία από τις πόλεις με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ευρώπη.
Πρωτεύουσα, που για χρόνια αποτέλεσε την έδρα των Βασιλέων της Βοημίας, κάποιοι εκ των οποίων κυβέρνησαν αργότερα ως αυτοκράτορες της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, καθώς και σημαντικότατο εμπορικό κέντρο, το οποίο προσέλκυε εμπόρους από όλη την Ευρώπη.,

Τα πρώτα σημάδια ζωής της πόλης εντοπίζονται στο δεύτερο μισό του 9ου αιώνα, όταν ο Πρίγκηπας Borijov I έκτισε το κάστρο Βύσεχραντ στην όχθη του Μολδάβα. Αργότερα αναπτύχθηκαν οικισμοί γύρω από το Κάστρο που χώρισαν την Πράγα σε μικρότερες πόλεις: η Παλιά Πόλη (stare mesto), η αποκαλούμενη coput regni (Η Κεφαλή του Βασιλείου), η μικρή πόλη (mala strana), η Νέα Πόλη (nove mesto) και η Καστρούπολη (Hradcany).

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Πράγα,Τσεχία
Created with Sketch.
από €0,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν