από €0,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Σριλάνκα

Created with Sketch. Κολόμπο, Σρίλανκα
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

8 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Υπέροχη γή !! Έτσι μεταφράζεται η ονομασία της χώρας, ενός νησιού που εκτείνεται σε 66.000τ.χλμ. τροπικής γης στη νότια Ασία και αγκαλιάζεται από τον Ινδικό ωκεανό. Πανέμορφες αμμώδεις παραλίες, που εκτείνονται μέχρι εκεί που φθάνει το μάτι, πυκνά δάση με πληθώρα εξωτικών πουλιών και θηλαστικών, λόφοι, σπήλαια, καταρράκτες, φυτείες τσαγιού,... Περισσότερα

Υπέροχη γή !! Έτσι μεταφράζεται η ονομασία της χώρας, ενός νησιού που εκτείνεται σε 66.000τ.χλμ. τροπικής γης στη νότια Ασία και αγκαλιάζεται από τον Ινδικό ωκεανό.

Πανέμορφες αμμώδεις παραλίες, που εκτείνονται μέχρι εκεί που φθάνει το μάτι, πυκνά δάση με πληθώρα εξωτικών πουλιών και θηλαστικών, λόφοι, σπήλαια, καταρράκτες, φυτείες τσαγιού, μπαχαρικά, πολύτιμους λίθους , πλούσια πολιτισμική παράδοση, φιλόξενοι κάτοικοι και νόστιμο φαγητό συνθέτουν ένα τοπίο που θα σας γοητεύσει.

Πρωτεύουσα του νησιού είναι το Κολόμπο. Άλλες πόλεις του νησιού που αξίζει να επισκεφθείτε είναι:

Η Κάντυ με τους Βοτανικούς κήπους, και τον διάσημο ναό που φυλάσσεται το ιερό δόντι του Βούδα,  και στη ομώνυμη τεχνητή λίμνη  ( που κατασκευάστηκε από τον τελευταίο βασιλιά το 1798 ) θα παρακολουθήσετε τους εντυπωσιακούς  χορούς Καντιάν.

Η Πολαναρούβα, είναι η αρχαία πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα που θα θαυμάσετε το ένα μοναδικό σύμπλεγμα ναών παλατιών και αγαλμάτων με σημαντικότερο το άγαλμα του Αναπαυόμενου Βούδα.

Πολύ ενδιαφέρουσα είναι μια επίσκεψη στη Σιγκιρίγια με το πέτρινο φρούριο, τους κήπους μπαχαρικών και τη βιοτεχνία των ινδικών υφασμάτων Μπατίκ. Μην παραλείψετε να δείτε τον βράχο με τις περίφημες τοιχογραφίες.

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Κολόμπο, Σρίλανκα
Created with Sketch.
από €0,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν