από €285,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Αγίου Πνεύματος: 4 συναρπαστικές ημέρες Θεσσαλία – Διαμονή σε ξενοδοχείο 5*

Created with Sketch. Θεσσαλία, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

4 ημέρες | 21-24 Ιουνίου 2024

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Daily Tour

Created with Sketch.

Τιμή από

285,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ HOTEL LARISA IMPERIAL 5 ΑΣΤΕΡΩΝ 4 ήμερη εκδρομή στην Θεσσαλία Λάρισα-Μακρυνίτσα-Πορταριά-Βόλος- Μετέωρα - Ελάτη - Περτούλι – Τρίκαλα – Καρδίτσα – Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα Από 21 IOYN. 2024 έως 24 IOYN. 2024 Το Trigilidas Travel σας καλωσορίζει σε ένα ταξίδι μέσα στην αρχαιότητα και τη σύγχρονη ομορφιά της... Περισσότερα

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
HOTEL LARISA IMPERIAL 5 ΑΣΤΕΡΩΝ
4 ήμερη εκδρομή στην Θεσσαλία
Λάρισα-Μακρυνίτσα-Πορταριά-Βόλος- Μετέωρα – Ελάτη – Περτούλι –
Τρίκαλα – Καρδίτσα – Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα

Από 21 IOYN. 2024 έως 24 IOYN. 2024

Το Trigilidas Travel σας καλωσορίζει σε ένα ταξίδι μέσα στην αρχαιότητα και τη σύγχρονη ομορφιά της Θεσσαλίας. Με την πλούσια ιστορία της να αναμειγνύεται με τον αέρα της παράδοσης και την αγνή ομορφιά της φύσης, η Θεσσαλία προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που κανείς δε μπορεί να ξεχάσει.

Ξεκινώντας από τη Λάρισα, μια πόλη που αναδύεται από το πέρασμα του χρόνου, θα ζήσετε τη μαγεία των μνημείων και των στενών της. Στη συνέχεια, θα οδηγηθείτε στις γραφικές πόλεις της Πορταριάς και της Μακρυνίτσας, όπου η παράδοση ζει αλλά επιπλέει και η μοναδική ατμόσφαιρα σας προσκαλεί να την ανακαλύψετε.

Το ταξίδι συνεχίζεται στον θρυλικό Βόλο, μια πόλη που συνδυάζει τη θάλασσα με το βουνό, την ιστορία με τη σύγχρονη ζωή. Εκεί, θα ζήσετε την αυθεντική ελληνική φιλοξενία και θα απολαύσετε τα μοναδικά γεύματα και τον καφέ σας με θέα το γαλάζιο του Αιγαίου.

Και τι να πει κανείς για τα Μετέωρα; Η μαγεία των βράχων και των μοναστηριών που κοιτούν τον ουρανό αφήνει ανεξίτηλες εντυπώσεις σε κάθε επισκέπτη. Η εκθαμβωτική φύση συναντά την ανθρώπινη προσπάθεια και αφήνει μια αίσθηση ευλογίας σε κάθε ψυχή που την ανακαλύπτει.

Και το ταξίδι μας ολοκληρώνεται με μια επίσκεψη στην ειδυλλιακή λίμνη Πλαστήρα και τη μαγεία της Καρδίτσας, που συνδυάζει την παράδοση με το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Ελάτε λοιπόν, ανακαλύψουμε τη Θεσσαλία και αφεθείτε στη γοητεία της. Κάθε γωνιά, κάθε ανάσα φέρνει ένα νέο κεφάλαιο στην περιπέτειά σας. Και με το τέλος του ταξιδιού, θα φύγετε γεμάτοι ενθουσιασμό και με την ανυπομονησία για το επόμενο ταξίδι στο μυαλό σας. Ελάτε να ζήσετε τη Θεσσαλία, μια εμπειρία που θα σας αφήσει ανεξίτηλες μνήμες και αναζωογονημένοι για τις νέες περιπέτειες που περιμένουν.

Τιμή συμμετοχής (ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ):

 • € 335 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
 • € 460 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
 • € 300 το άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο
  (δίκλινο με προσθήκη επιπλέον πτυσσόμενου κρεββατιού).
 • € 170 το α΄ παιδί 7-12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο
  μαζί με τους γονείς (δίκλινο με προσθήκη επιπλέον πτυσσόμενου κρεββατιού)
 • € 200 το β΄ παιδί 7-12 ετών σε τρίκλινο μαζί με τους γονείς.
  (δίκλινο με προσθήκη επιπλέον πτυσσόμενου κρεββατιού)

Τιμή συμμετοχής (ΠΡΩΙΝΟ):

 • € 285 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
 • € 415 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
 • € 245 το άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο
  (δίκλινο με προσθήκη επιπλέον πτυσσόμενου κρεββατιού).
 • € 130 το α΄ παιδί 7-12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο
  μαζί με τους γονείς (δίκλινο με προσθήκη επιπλέον πτυσσόμενου κρεββατιού)
 • € 175 το β΄ παιδί 7-12 ετών σε τρίκλινο μαζί με τους γονείς.
  (δίκλινο με προσθήκη επιπλέον πτυσσόμενου κρεββατιού

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα κάτωθι :
• Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
• Τρεις ( 3 ) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LARISA IMPERIAL 5* αστέρων στη Λάρισα σε
δίκλινα – τρίκλινα- μονόκλινα δωμάτια. http://www.larissaimperial.com
• Πρωινό σε πλούσιο αμερικάνικο μπουφέ ( σύνολο 3 ).
• Ημιδιατροφή καθημερινώς ( ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ )
• Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
• Φ.Π.Α.
• Ο αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
• Έντυπα -χάρτες.

Δεν περιλαμβάνονται :
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, επιπλέον φαγητά, o φόρος διαμονής ( € 10 ανά δωμάτιο, ανά βραδιά ),συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα κ.ά.

 

Πολυτέλεια στην καρδιά της Θεσσαλίας!
Στο κέντρο του θεσσαλικού κάμπου, στην ανατολική πλευρά της Κεντρικής Ελλάδας, σας υποδέχεται το ξενοδοχείο-κόσμημα της Λάρισας! Δύο βήματα μόνο στο εσωτερικό του φτάνουν για να σας συναρπάσουν..

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

 • Γνωριμία με τις απίστευτες ομορφιές της Θεσσαλίας!
 • Περιήγηση στην όμορφη πόλη του Βόλου!
 • Διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο 5*!
 • Επίσκεψη στα μαγευτικά Μετέωρα!

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η ημέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 π.μ., επιβίβαση στο πούλμαν και στις 07:00 π.μ. άμεση αναχώρηση για Λάρισα μέσω Ισθμού μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στη Λάρισα, περιήγηση της πόλης, Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, δείπνο, διαν/ση

2η ημέρα : ΛΑΡΙΣΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ–ΠΟΡΤΑΡΙΑ- ΒΟΛΟΣ –ΛΑΡΙΣΑ.

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για την γραφική Πορταριά, που πήρε το όνομα της από την Παναγία την Πορταρέα και κατόπιν το μπαλκόνι του Πηλίου την γραφική Μακρυνίτσα. Συνεχίζουμε για το όμορφο Βόλο. Περιήγηση της πόλης, χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τον περίπατό σας ή το παραδοσιακό τσίπουρο. Κατόπιν αναχώρηση για το ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

3η ημέρα : ΛΑΡΙΣΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ - ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΤΡΙΚΑΛΑ-ΛΑΡΙΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα φημισμένα Μετέωρα. Πρώτη μας επίσκεψη στην γυναικεία μονή Αγίου Στεφάνου. Συνεχίζουμε για την ανδρώα μονή Βαρλαάμ. Κατόπιν αναχώρηση για την όμορφη κωμόπολη Πύλη μιας και ήταν και είναι το στενό πέρασμα από την Θεσσαλία στην Ήπειρο. Εκεί θα επισκεφτούμε το Πέτρινο τοξωτό γεφύρι, που δεσπόζει πάνω από τον Πορταϊκό ποταμό χτισμένο από τον Αγιο Βησσαρίωνα. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το γραφικό χωριό Περτούλι, από τα πιο τουριστικά κέντρα της Θεσσαλίας και σε υψόμετρο 1200μ. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το ορεινό χωριό Ελάτη το οποίο είναι σταθμός για το καταφύγιο του Κόζιακα. Στάση για ν΄ απολαύσουμε την γραφικότητα του χωριού αλλά και το φαγητό σε μία από της παραδοσιακές ταβέρνες του. Συνεχίζουμε για τα όμορφα Τρίκαλα, όπου θα περιηγηθούμε στο κέντρο της πόλης και στο Ληθαίο ποταμό. Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο στο ξενοδοχείο μας, διαν/ση

4η ημέρα : ΛΑΡΙΣΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΙΣΘΜΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε για την λίμνη Πλαστήρα, μία από τις ομορφότερες γωνιές του ορεινού όγκου των Αγράφων. Πρώτα θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Κορώνας (παλαιότερα ονομαζόταν μονή Κρυεράς Πηγής), χτισμένο σαν Κάστρο αγναντεύει όλο τον θεσσαλικό κάμπο. Συνεχίζουμε σε μία όμορφη διαδρομή στη λίμνη Πλαστήρα περνώντας από τα χωριά Λαμπερό, Μούχα και Καστάνια και θα καταλήξουμε στο φράγμα του Νικολάου Πλαστήρα ή Μέγδοβα (ομώνυμος ποτα- μός). Από εδώ θα θαυμάσουμε την θέα προς το μικρό νησάκι Νιάγκα και των γραφικών χωριών. Στην συνέχεια Κατόπιν θ΄ αφήσουμε την περίφημη λίμνη Πλαστήρα με τις καλύτερες εντυπώσεις για να επιστρέψουμε στην Καρδίτσα για την περιήγηση μας και το φαγητό μας. Στην συνέχεια θ΄ αναχωρήσουμε για Καλαμάτα μέσω Ισθμού με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες σχεδιάζοντας νέα μελλοντικά ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
 • Τρεις ( 3 ) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LARISA IMPERIAL 5* αστέρων στη Λάρισα σε δίκλινα - τρίκλινα- μονόκλινα δωμάτια. http://www.larissaimperial.com
 • Πρωινό σε πλούσιο αμερικάνικο μπουφέ ( σύνολο 3 ).
 • Ημιδιατροφή καθημερινώς ( ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ )
 • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Φ.Π.Α.
 • Ο αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
 • Έντυπα -χάρτες.
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, επιπλέον φαγητά, o φόρος διαμονής (€ 10 ανά δωμάτιο, ανά βραδιά),συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα κ.ά.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Θεσσαλία, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €285,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν