από €230,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Τήνος (γύρος νησιού) – Μύκονος: 3 ημέρες στις μαγευτικές Κυκλάδες!

Created with Sketch. Tinos, Τήνος, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

3 ημέρες | 26-28 Ιουλίου , 09-11 & 23-25 Αυγούστου , 20-22 Σεπτεμβρίου, 11-13 Οκτωβρίου

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

230,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

3 ημέρες στις μαγευτικές Κυκλάδες! Τήνος (γύρος νησιού) - Μύκονος! 26-28 Ιουλίου , 09-11 Αυγούστου, 23-25 Αυγούστου, 20-22 Σεπτεμβρίου, 11-13 Οκτωβρίου Ας γνωρίσουμε παρέα τις Κυκλάδες! Οι Κυκλάδες περιμένουν να τις ανακαλύψουμε... Τιμή συμμετοχής: € 230 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο. € 260 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο. € 205... Περισσότερα

3 ημέρες στις μαγευτικές Κυκλάδες!

Τήνος (γύρος νησιού) – Μύκονος!

26-28 Ιουλίου , 09-11 Αυγούστου, 23-25 Αυγούστου, 20-22 Σεπτεμβρίου, 11-13 Οκτωβρίου

Τήνος (γύρος νησιού) - Μύκονος: 3 ημέρες στις μαγευτικές Κυκλάδες! 1

Ας γνωρίσουμε παρέα τις Κυκλάδες!

Οι Κυκλάδες περιμένουν να τις ανακαλύψουμε…

Τιμή συμμετοχής:
€ 230 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
€ 260 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 205 Παιδικό από 4 έως 10 ετών μαζί με τους γονείς σε τρίκλινο.

Στις τιμές περιλαμβάνονται τα κάτωθι:
– Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν από/προς Καλαμάτα-Ραφήνα-Καλαμάτα.
– Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα-Τήνος με τη SEAJETS & Τήνος-Ραφήνα με τη GOLDEN STAR σε οικονομική θέση.
– Μεταφορά (transfer) από το λιμάνι της Τήνου προς το ξενοδοχείο την ημέρα της άφιξης και από το ξενοδοχείο προς
το λιμάνι της Τήνου την ημέρα της αναχώρησης .
– Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Τήνο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια σε κεντρικό ξενοδοχείο.
– Πρωινό (2) σύνολο σε μπουφέ .
– Αρχηγός – σύνοδος του γραφείου μας.

Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται:
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα και αναφέρεται ως προαιρετικό, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, αχθοφορικά κ.α.
Ο Φόρος Διαμονής, ο οποίος πληρώνεται επί τόπου στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου κατά την άφιξή μας.
(1,50 € / διανυκτέρευση / δωμάτιο.

Προαιρετική μετάβαση στην Μύκονο € 30 μετ΄ επιστροφής (μετάβαση με γρήγορο πλοίο (από Τήνο 09:20 προς Μύκονο 09:40 και επιστροφή συμβατικό από Μύκονο 17:00 προς Τήνο 17:35 ).
Προαιρετική μετάβαση στην Μύκονο € 25 μετ΄ επιστροφής (μετάβαση με συμβατικό πλοίο (από Τήνο 11:15 προς Μύκονο 11:50 και επιστροφή συμβατικό από Μύκονο 17:00 προς Τήνο 17:35 ).
Προαιρετική μετάβαση στη Τήνο –Γύρος νησιού με τοπικό πούλμαν € 20 μετ΄ επιστροφής.
Προαιρετική μετάβαση στη Τήνο – Μονή Αγίας Πελαγίας με τοπικό πούλμαν € 5 μετ΄ επιστροφής .

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

 • Γνωριμία με το μαγευτικό νησί της Τήνου.
 • Ανακάλυψη της σαγηνευτικής ομορφιάς των Κυκλάδων.
 • Επίσκεψη σε μοναδικούς, λαογραφικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος, τόπους.
 • Επίσκεψη στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης Παναγίας.
 • Διασκέδαση στην ξακουστή Μύκονο!

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα : ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη Νέδοντος 79 στις 09:15 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 09:30 π.μ. για Ραφήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην Ραφήνα και αναχώρηση στις 14:30 με το TERA JET για την Τήνο. Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης στις 16:40. Αποβίβαση από το πλοίο και άμεση τακτοποίηση στα δωμάτια μας για ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος. Ελεύθερη προσέλευση στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης Παναγίας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΜΥΚΟΝΟΣ ή ΤΗΝΟΣ- ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ (προαιρετική εκδρομή)

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση με το πλοίο για την προαιρετική επίσκεψη στο μαγευτικό νησί της Μυκόνου. (Οι υπόλοιποι εκδρομείς, που δεν θα συμμετάσχουν στην εκδρομή της Μυκόνου θα έχουν χρόνο ελεύθερο στην Τήνο). Επιβίβαση στο πλοίο και μετά από 35 λεπτά περίπου φθάνουμε στη Μύκονο. Θα περπατήσετε στα πανέμορφα δρομάκια ή το λαβύρινθο, όπως αλλιώς λέγεται χαζεύοντας τα όμορφα μαγαζιά, στην πανέμορφη Βενετία της Μυκόνου και θα θαυμάσετε τους ανεμόμυλους ή να επισκεφθείτε την Ψαρού και το Super Paradise. Χρόνος ελεύθερος ή επίσκεψη στη Δήλο. Ραντεβού στο λιμάνι , όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο της επιστροφής και θα αναχωρήσουμε για την Τήνο. Άφιξη στην Τήνο . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερη προσέλευση στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης Παναγίας για τον εσπερινό. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στα ξακουστά μπαράκια της Τήνου ή μπορείτε να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για να χαρείτε τη βόλτα σας στην πόλη της Τήνου. Διανυκτέρευση.
Ή
Μετά το πρόγευμα και τον προαιρετικό εκκλησιασμό, αναχώρηση της προαιρετικής εκδρομής για τον γύρο του νησιού της Τήνου. Θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας στο Κεχροβούνι (στάση για προσκύνημα). Η Μοναχή Πελαγία ήταν αυτή που οραματίστηκε την Παναγία και της υπέδειξε το σημείο, όπου ήταν θαμμένη η Εικόνα της Παναγίας. (Η είσοδος στο Μοναστήρι επιτρέπεται σε άντρες και γυναίκες με μακρύ παντελόνι και καλυμμένους ώμους). Συνεχίζουμε την περιήγηση στο γραφικό χωριό του Βώλακα, θαυμάζοντας την καλαθοπλεκτική καθώς και την Τηνιακή αρχιτεκτονική του χωριού, το οποίο είναι χτισμένο πάνω σ’ ένα μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο που το συναντάμε στο Μεξικό και στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Στην συνέχεια αναχώρηση για τον Πάνορμο, το γραφικό επίνειο του Πύργου, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό δίπλα στο μοναδικό φυσικό λιμάνι. Μετά το φαγητό, αναχώρηση για το χωριό του Πύργου, το μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, ανακηρυγμένος παραδοσιακός οικισμός και ένα από τα πιο γραφικά σημεία των Κυκλάδων. Εκεί θα επισκεφθούμε το Σπίτι του Γιαννούλη Χαλεπά όπου διατηρείται ανέπαφο, ακριβώς όπως το άφησε ο θρύλος της γλυπτικής και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη μαρμαροστρωμένη πλατεία , με τον χαρακτηριστικό πλάτανο και την παραδοσιακή μαρμάρινη κρήνη όπου θα απολαύσουμε το απογευματινό μας καφέ και θα δοκιμάσουμε το περίφημο γαλακτομπούρεκο της Αλεξάνδρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερη προσέλευση στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης Παναγίας για τον εσπερινό. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στα ξακουστά μπαράκια της Τήνου ή μπορείτε να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για να χαρείτε τη βόλτα σας στην πόλη της Τήνου. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΤΗΝΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Ελεύθερη προσέλευση για Εκκλησιασμό στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης Παναγίας. Χρόνος ελεύθερος για να χαρούμε την πρωτεύουσα του νησιού και να κάνουμε τα τις τελευταίες μας αγορές. Στις 14:00 μ.μ. (προτεινόμενη ώρα) αναχώρηση για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο της GOLDEN STAR και αναχώρηση στις 14:35 μ.μ. για την Ραφήνα. Άφιξη στην Ραφήνα, στις 18:25 μ.μ. επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στη Καλαμάτα, αργά το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εντυπώσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

 • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν από/προς Καλαμάτα-Ραφήνα-Καλαμάτα.
 • Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα-Τήνος με τη SEAJETS & Τήνος-Ραφήνα με τη GOLDEN STAR σε οικονομική θέση.
 • Μεταφορά (transfer) από το λιμάνι της Τήνου προς το ξενοδοχείο την ημέρα της άφιξης και από το ξενοδοχείο προς
 • το λιμάνι της Τήνου την ημέρα της αναχώρησης .
 • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Τήνο σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια σε κεντρικό ξενοδοχείο.
 • Πρωινό (2) σύνολο σε μπουφέ .
 • Αρχηγός - σύνοδος του γραφείου μας.
 • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα και αναφέρεται ως προαιρετικό, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, αχθοφορικά κ.α.
 • Ο Φόρος Διαμονής, ο οποίος πληρώνεται επί τόπου στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου κατά την άφιξή μας (1,50 € / διανυκτέρευση / δωμάτιο.
 • Προαιρετική μετάβαση στην Μύκονο € 30 μετ΄ επιστροφής (μετάβαση με γρήγορο πλοίο (από Τήνο 09:20 προς Μύκονο 09:40 και επιστροφή συμβατικό από Μύκονο 17:00 προς Τήνο 17:35 ).
 • Προαιρετική μετάβαση στην Μύκονο € 25 μετ΄ επιστροφής (μετάβαση με συμβατικό πλοίο (από Τήνο 11:15 προς Μύκονο 11:50 και επιστροφή συμβατικό από Μύκονο 17:00 προς Τήνο 17:35 ).
 • Προαιρετική μετάβαση στη Τήνο –Γύρος νησιού με τοπικό πούλμαν € 20 μετ΄ επιστροφής.
 • Προαιρετική μετάβαση στη Τήνο – Μονή Αγίας Πελαγίας με τοπικό πούλμαν € 5 μετ΄ επιστροφής

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Tinos, Τήνος, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €230,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν