από €1.040,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Χριστουγεννιάτικες αγορές: Στρασβούργο, η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων – Χωριά Αλσατίας (πτήση με Aegean Airlines)

Created with Sketch. Στρασβούργο, France
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

5 ημέρες | 11-15 Δεκεμβρίου 2024

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

1040,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Χριστουγεννιάτικες αγορές: Στρασβούργο - Χωριά Αλσατίας 5 ημέρες 11-15 Δεκεμβρίου 2024 Φρανκφούρτη , Χέπενχαιμ, Χαιδελβέργη , Στρασβούργο, Χωριά Αλσατίας, Κολμάρ, Μπάντεν-Μπάντεν Αν αναζητάς ένα ταξίδι γεμάτο χριστουγεννιάτικη μαγεία, ιστορία, και παραδοσιακή ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα, τότε αυτή η εκδρομή είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι! Μέσα σε πέντε αξέχαστες ημέρες, θα εξερευνήσεις μερικές από... Περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες αγορές:

Στρασβούργο – Χωριά Αλσατίας

5 ημέρες 11-15 Δεκεμβρίου 2024

Φρανκφούρτη , Χέπενχαιμ, Χαιδελβέργη , Στρασβούργο, Χωριά Αλσατίας,
Κολμάρ, Μπάντεν-Μπάντεν

Αν αναζητάς ένα ταξίδι γεμάτο χριστουγεννιάτικη μαγεία, ιστορία, και παραδοσιακή ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα, τότε αυτή η εκδρομή είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι! Μέσα σε πέντε αξέχαστες ημέρες, θα εξερευνήσεις μερικές από τις πιο μαγευτικές πόλεις και χωριά της Γερμανίας και της Αλσατίας, με επίκεντρο το Στρασβούργο, την Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

Ξεκινάμε από τη Χαϊδελβέργη, με το ιστορικό της κέντρο και το εντυπωσιακό κάστρο που προσφέρει μαγευτική θέα. Στη συνέχεια, το Στρασβούργο μας καλωσορίζει με την επιβλητική αρχιτεκτονική του και τις ξακουστές χριστουγεννιάτικες αγορές, που υπόσχονται να σε βυθίσουν στο πνεύμα των εορτών. Οι γραφικές γειτονιές με τα παραδοσιακά ξύλινα σπίτια, τα λουλουδιασμένα μπαλκόνια και τα στολισμένα γεφύρια σε καλούν να ζήσεις μοναδικές στιγμές.

Ακολουθούν τα γραφικά χωριά της Αλσατίας, όπως το πανέμορφο Κολμάρ, η μικρή «Βενετία» της περιοχής. Κάθε γωνιά της παλιάς πόλης θυμίζει παραμύθι, ενώ η τοπική κουζίνα και τα φημισμένα αλσατικά κρασιά προσφέρουν γαστρονομικές απολαύσεις.

Τέλος, στο Μπάντεν-Μπάντεν, το πιο φημισμένο κέντρο λουτροθεραπείας της Ευρώπης, θα νιώσεις την απόλυτη χαλάρωση πριν επιστρέψουμε γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.

Αυτή η εκδρομή δεν είναι απλώς ένα ταξίδι, είναι μια εμπειρία που θα σε γεμίσει με εικόνες, εικόνες και γεύσεις που θα θυμάσαι για πάντα! Μην το χάσεις!

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ΧΩΡΙΑ ΑΛΣΑΤΙΑΣ  5 ημέρες
Ξενοδοχείο Τιμή ανά άτομοΠαιδί 2-12ΜονόκλινοΠτήσεις
Αερ. Εταιρία φόροι αεροδρομίων
IBIS STYLUS STRASBURG NORD PALAIS DES CONGRES 3*

Στρασβούργο

 

Πρωινό

840 €795 €1140 €Aegean Airlines
11/12/2024 Αθήνα-Φρανφούρτη
 Πτήση Α3-830 Αναχ. 08:30 – Άφιξη 10:25
15/12/2024 Φρανφούρτη -Αθήνα
Πτήση Α3-833 Αναχ. 18:55 – Άφιξη 22:45

 

Φόροι αεροδρομίων € 200

Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Φρανκφούρτη – Αθήνα με τη Aegean Airlines, Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα, Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3* , Πρωινό μπουφέ καθημερινά , Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής, Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας, Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης, Φ.Π.Α,

Δεν περιλαμβάνονται:
Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο όπως φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων € 200 (επί των αναγραφόμενων τιμών στον πίνακα άνωθεν), Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται, Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων (το άτομο τη βραδιά: 2,00 €).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πρίν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.

– Οι παιδικές τιμές ισχύουν για παιδιά από 2-12 ετών, εφόσον μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο με τους γονείς τους.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και  αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια. Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Επίσκεψη στο επιβλητικό κάστρο της Χαϊδελβέργης με την πανοραμική θέα στην πόλη και το ιστορικό της κέντρο.
  • Βόλτα στο Στρασβούργο, την Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, με τις εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες αγορές και τα γραφικά στενά της "Μικρής Γαλλίας".
  • Εξερεύνηση του παραμυθένιου Κολμάρ, της "Μικρής Βενετίας", με τα παραδοσιακά ξύλινα σπίτια και τα κανάλια.
  • Ανακάλυψη των πανέμορφων χωριών της Αλσατίας, όπως το Riquewihr και το Eguisheim, με τα μοναδικά τοπία και αρχιτεκτονική.
  • Χαλάρωση στο πολυτελές λουτροθεραπευτικό κέντρο του Μπάντεν-Μπάντεν, ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
1η μέρα: ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΕΚ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΧΕΠΕΝΗΑΙΜ – ΧΑΙΔΕΜΒΕΡΓΗ- ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Συγκέντρωση στις 02:15, στην Νέδοντος 79 , επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 02:30 για το αεροδρόμιο και πτήση για τη Φρανφούρτη στις 08:20 . Άφιξη, στις 10:25 επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Στρασβούργο, με επισκέψεις στις πόλεις του Χέπενχαιμ και την Χαιδεμβέργης. Στάση στο γραφικό χωριουδάκι του Χέπενχαιμ, με επίσκεψη στην κεντρική πλατεία του. Αναχχώρηση για την Χαιδεμβέργη, χτισμένη πάνω στον ποταμό Νέκαρ, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο πεζοδρομημένο ιστορικό της κέντρο με τις πολύβουες πλατείες τις υπαίθριες αγορές, τις ενδιαφέρουσες εκκλησίες, όπως των Ιησουϊτών, και του Αγίου Πνεύματος και κτίρια με Μπαρόκ αρχιτεκτονική, καθώς και να επισκεφθούμε το περίφημο κάστρο τηε πόλης με τα μοναδικό κελάρι και ένα από τα παλαιότερα φαρμακέια στο κόσμο και την υπέροχη θέα. Αναχώρηση για το Στρασβούργο. Αργά το απόγευμα άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Στρασβούργο. Χρόνος στη διάθεση σας για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ ( Ξενάγηση πόλης)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και πανοραμική περιήγηση στην πρωτεύουσα του Ευρωκοινοβουλίου που είναι κτισμένη στην δυτική όχθη του Ρήνου και διασχίζεται από τον ποταμό Ιλλ. Θα μεταφερθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης όπου δεσπόζει ο επιβλητικός Καθεδρικός Ναός με ύψος 142 μ. που είναι ένας από τους 6 υψηλότερους στον κόσμο, με το Αστρονομικό Ρολόι στο εσωτερικό του. Θα περιπλανηθούμε στην περιοχή με τα γραφικά στενά που είναι γνωστή σαν «μικρή Γαλλία» με τα ξύλινα σπιτάκια τα αμέτρητα γεφύρια και τα λουλουδιασμένα μπαλκόνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ (Ημέρα ελεύθερη)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα έχετε χρόνο ελεύθερο για να περιηγειθείτε στην μαγικη πόλη του Στρασβούργου. Το Στρασβούργο θεωρείται η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Ένας τίτλος γεμάτος υποσχέσεις, για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα, γεμάτα λάμψη και χριστουγεννιάτικες αγορές. Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Στρασβούργου χρονολογείται από το 1570. Η αγορά απλώνεται σε 12 διαφορετικά σημεία, 12 διαφορετικές αγορές δηλαδή, που βρίσκονται όλες στην καρδιά της Παλιάς Πόλης Απολάυστε το και ζήστε την μοναδική αυτή εμπειρία. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΧΩΡΙΑ ΑΛΣΑΤΙΑΣ – ΚΟΛΜΑΡ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στα πανέμορφα χωριά της Αλσατίας όπως το Βernai – Ribeauville – Riquewihr – Kaysersberg - Eguisheim και φυσικά το Κολμάρ το στολίδι της Αλσατίας που βρίσκεται στο δρόμο του κρασιού και φημίζεται για τα κρασιά του. Θα περιηγηθούμε στο ιστορικό του κέντρο που χαρακτηρίζεται από παραδοσιακά σπίτια κτισμένα στις όχθες του ποταμού Λάουχ. Θα δούμε το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό αφιερωμένο στον Άγιο Μαρτίνο όπως επίσης και μικρές πανέμορφες πλατείες με ενδιαφέρουσες υπαίθριες αγορές. Ελεύθερος χρόνος στο πιο όμορφο σημείο της παλαιάς πόλης, την Μικρή Βενετία που χαρακτηρίζεται από κανάλια, περίτεχνες γέφυρες, αριστοκρατικά καφέ και εστιατόρια. Μην λησμονήσετε να φωτογραφηθείτε με φόντο την Οικία Πφίστερ που κατασκευάστηκε γύρω στα 1537 και αποτελεί δείγμα γερμανικής αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ – ΦΡΑΝΦΟΥΡΤΗ -ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ-ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με επόμενη επίσκεψη κατά την διαδρομή μας, το Μπάντεν – Μπάντεν, που είναι ένα από τα πιο πολυτελή κέντρα λουτροθεραπείας της Ευρώπης μεταφορά στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και πτήση επιστροφής στις 18:55.Άφιξη στην Αθήνα στις 22:45, άμεση επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Καλαμάτα, γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εντυπώσεις και εμπειρίες.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα - Φρανκφούρτη – Αθήνα με τη Aegean Airlines.
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 3*.
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
  • Έμπειρος Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων € 200.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά είσοδοι όπου απαιτείται.
  • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων (το άτομο τη βραδιά: 2,00 €).

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Στρασβούργο, France
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €1.040,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν