από €0,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Βιετνάμ

Created with Sketch. Ανόι, Βιετνάμ
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

11 & 12 & 15 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Το Βιετνάμ είναι ένας προορισμός που συναρπάζει, δεν είναι απλά ένα …. ταξίδι. Το Βιετνάμ καλύπτει μία έκταση 329,600 τ.χλμ., Στα δυτικά συνορεύει με το Λάος και την Καμπότζη, στα βόρεια με την Κίνα και στα ανατολικά και νότια βρέχεται από την θάλασσα της Κίνας. Παρά το μικρό μέγεθος του... Περισσότερα
Το Βιετνάμ είναι ένας προορισμός που συναρπάζει, δεν είναι απλά ένα …. ταξίδι.
Το Βιετνάμ καλύπτει μία έκταση 329,600 τ.χλμ., Στα δυτικά συνορεύει με το Λάος και την Καμπότζη, στα βόρεια με την Κίνα και στα ανατολικά και νότια βρέχεται από την θάλασσα της Κίνας.
Παρά το μικρό μέγεθος του το Βιετνάμ χωρίζεται σε δύο κλιματικές ζώνες  Κλίμα ήπιο στα βόρεια και τροπικό στα νότια. Οι ακτές του Βιετνάμ έχουν μήκος 3000 χλμ.Δεκαετίες σκληρών συγκρούσεων και συρράξεων είχαν σαν αποτέλεσμα η παλιά Ινδοκίνα, να μετατραπεί σε μία από τις πιο ταλαιπωρημένες περιοχές της Γης.

Οι αλλαγές των καθεστώτων που διαδέχοντο η μία την άλλη και η κακή οικονομία των χωρών αυτών ήταν η αιτία που για δεκαετίες ολόκληρες τα κράτη της πρώην Ινδοκίνας ζούσαν κυριολεκτικά απομονωμένα από τον υπόλοιπο κόσμο. Το Βιετνάμ τα τελευταία χρόνια εμφανίζει γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης, κάνει θεαματικά βήματα σε όλους τους τομείς και σ’ αυτόν του τουρισμού. Η τουριστική υποδομή συνεχώς βελτιώνεται. Τώρα μπορούν να υποδεχτούν τους ξένους και να τους επιδείξουν εκτός από τα μεγαλόπρεπα μνημεία, τα εκπληκτικής ομορφιάς αξιοθέατα, τροπικές ζούγκλες, υπέροχες παραλίες, γραφικά ψαροχώρια.

Για την είσοδό σας στο Βιετνάμ απαιτείται Βίζα και το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ 6 μηνών από την είσοδό σας στην χώρα.

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Ανόι, Βιετνάμ
Created with Sketch.
από €0,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν