από €0,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Κούβα,Κάγιο Κόκο

Created with Sketch. Κάγιο Κόκο Κούβα
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

9 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Στη βόρεια ακτή της Κούβας και ανατολικά του Βαραδέρο βρίσκεται ένα σύμπλεγμα νησιών που οι Ισπανοί τα ονόμασαν Jardines del Rey, δηλαδή «κήπους του βασιλιά». Πυκνή παρθένα βλάστηση και βιότοπος όπου βρίσκουν καταφύγιο σπάνια είδη πουλιών, με πιο χαρακτηριστικά τα ροζ φλαμίνγκο. Τα πολυτελή ξενοδοχεία κτισμένα με σεβασμό στο περιβάλλον... Περισσότερα

Στη βόρεια ακτή της Κούβας και ανατολικά του Βαραδέρο βρίσκεται ένα σύμπλεγμα νησιών που οι Ισπανοί τα ονόμασαν Jardines del Rey, δηλαδή «κήπους του βασιλιά». Πυκνή παρθένα βλάστηση και βιότοπος όπου βρίσκουν καταφύγιο σπάνια είδη πουλιών, με πιο χαρακτηριστικά τα ροζ φλαμίνγκο.

Τα πολυτελή ξενοδοχεία κτισμένα με σεβασμό στο περιβάλλον και τη φύση δημιουργούν ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για χαλάρωση και ήσυχες διακοπές. Τα γαλαζοπράσινα νερά, οι απέραντες αμμουδιές, ο καυτός ήλιος και τα θαλάσσια σπορ που προσφέρονται από τα ξενοδοχεία είναι ο απόλυτος προορισμός για ηρεμία.Το Κάγιο Κόκο συνδέεται με την ξηρά στην περιοχή του Μορόν με δρόμο που φτιάχτηκε επάνω σε πέτρινο υπόστρωμα στα ρηχά νερά της θάλασσας, και που οι Κουβανοί ονομάζουν Πεδραπλέν.

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Κάγιο Κόκο Κούβα
Created with Sketch.
από €0,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν