από €0,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Γαλλική Πολυνησία-Ωκεανία

Created with Sketch. Μπόρα Μπόρα French Polynesia
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

9 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Το σύμπλεγμα της Γαλλικής Πολυνησίας αποτελούν τα 5 αρχιπελάγη από ηφαιστιογενή νησιά που βρίσκονται στο νότιο Ειρηνικό. Από την πρώτη στιγμή ο επισκέπτης “εισπράττει” τη μαγεία αυτών των μικρών παραδείσων. Οι εκπληκτικές παραλίες τους, τα τροπικά φυτά και τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα προσφέρουν απλόχερα μια μοναδική εμπειρία που ολοκληρώνεται με την... Περισσότερα

Το σύμπλεγμα της Γαλλικής Πολυνησίας αποτελούν τα 5 αρχιπελάγη από ηφαιστιογενή νησιά που βρίσκονται στο νότιο Ειρηνικό. Από την πρώτη στιγμή ο επισκέπτης “εισπράττει” τη μαγεία αυτών των μικρών παραδείσων.

Οι εκπληκτικές παραλίες τους, τα τροπικά φυτά και τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα προσφέρουν απλόχερα μια μοναδική εμπειρία που ολοκληρώνεται με την απίστευτα ζεστή φιλοξενία των κατοίκων των νησιών. Τα σημαντικότερα από τα νησιά αυτά είναι η Ταϊτή, η Μπόρα Μπόρα,η Μουρέα και τα Άχε,Χουαχίνε,Μαουπίτι,Μουρεά,Νούκου Χίβα,Ταχάα,Τουμπουάι,Τουπάι.

Το 70% περίπου των κατοίκων είναι Πολυνήσιοι, υπάρχουν όμως και Ευρωπαίοι (9%), Πολυνήσιοι Ευρωπαίοι (10%), Κινέζοι (4%) και Πολυνήσιοι Κινέζοι (4%).

Το κλίμα είναι τροπικό. Η θερμοκρασία όλη τη διάρκεια του έτους είναι σε σχετικά υψηλά επίπεδα, με μέσο όρο τους 25-26οC. Ο χειμώνας διαρκεί από το Μάϊο εως τον Οκτώβριο, ενώ το καλοκαίρι από το Νοέμβριο εως τον Απρίλιο όπου παρατηρούνται και οι πιο έντονες βροχοπτώσεις. Θα πρέπει να πάρετε καλοκαιρινά ρούχα και μόνο ένα πουλοβεράκι ίσως σας χρειαστεί τα βράδια και σε πιθανές εκδρομές σας στο βουνό.

Είναι τόπος παραδεισένιος για όσους επιθυμούν να χαλαρώσουν και να περάσουν πραγματικά ξεκούραστες διακοπές. Η πανέμορφη φύση οι ευγενικοί κάτοικοι και τα σύγχρονα πολυτελή καταλύματα που μπορείτε να βρείτε σε όποιο από τα νησιά επιλέξετε θα κάνουν τις διακοπές σας πραγματικά μοναδικές.

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Μπόρα Μπόρα French Polynesia
Created with Sketch.
από €0,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν