από €0,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Ινδία

Created with Sketch. Νέο Δελχί, Ινδία
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

7 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Η Ινδία είναι μία χώρα έντονων αντιθέσεων αλλά και πλούσια σε πολιτιστικές παραδόσεις και με τρόπους ζωής που διαφέρουν από πόλη σε πόλη. Ρομαντισμός, σοφία και μυστικισμός διαχέονται σε κάθε γωνιά της τεράστιας αυτής χώρας, που απλώνεται σε μια έκταση 3.287.263τ.χλμ. και συνορεύει με το Πακιστάν, την Κίνα, το Νεπάλ,... Περισσότερα

Η Ινδία είναι μία χώρα έντονων αντιθέσεων αλλά και πλούσια σε πολιτιστικές παραδόσεις και με τρόπους ζωής που διαφέρουν από πόλη σε πόλη.
Ρομαντισμός, σοφία και μυστικισμός διαχέονται σε κάθε γωνιά της τεράστιας αυτής χώρας, που απλώνεται σε μια έκταση 3.287.263τ.χλμ. και συνορεύει με το Πακιστάν, την Κίνα, το Νεπάλ, το Μπαγκλαντές, τη Βιρμανία και το Μπουτάν. Πρωτεύουσα είναι το Δελχί με 11 εκατομμύρια κατοίκους ενώ συνολικά στην επικράτεια ανέρχονται σε περίπου 1 δισεκατομμύριο.

Η διαφορά ώρας με την Ελλάδα είναι 3,5 ώρες το χειμώνα (Αθήνα 12:00-Δελχί 15:30) και 2,5 ώρες το καλοκαίρι.

Επίσημες γλώσσες είναι τα Χίντι και τα Αγγλικά που ομιλούνται σχεδόν από όλους τους κατοίκους υπάρχουν όμως και δεκάδες τοπικές διάλεκτοι

Επίσημη θρησκεία είναι ο Ινδουισμός, αλλά υπάρχουν αρκετοί Μουσουλμάνοι, Σιχ και Χριστιανοί. Οι αγελάδες, οι οποίες κυκλοφορούν ελεύθερες στους δρόμους, θεωρούνται ιερά ζώα και δεν πρέπει να τις ενοχλείτε οπουδήποτε και αν τις συναντήσετε.

Μια επίσκεψη στην Ινδία είναι μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία, αν βέβαια είστε σωστά προετοιμασμένοι και οργανωμένοι. Ωστόσο, μη φοβηθείτε από όσα ακούτε για τις συνθήκες παραμονής στη χώρα. Τα ξενοδοχεία, ειδικά εκείνα των 4 και 5 αστέρων, έχουν διεθνείς προδιαγραφές και ανέσεις, ενώ η κουζίνα που παρέχουν είναι τόσο καλή που ανταγωνίζεται άλλες σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα πολυτελή ξενοδοχεία αλλά και τα Palace Ηotels είναι πραγματικά κοσμήματα, καθένα μοναδικό. Υπάρχουν επίσης και ξενοδοχεία 3*, καθώς και ξενοδοχεία 1* και 2*, διαμερίσματα, και μπανγκαλοους για όλα τα γούστα. Μην ξεχάσετε να κάνετε τις κρατήσεις σας εγκαίρως, ειδικά για τους μήνες Οκτώβριο έως και Μάρτιο, αλλά και τον Μάιο-Ιούνιο, όταν η τουριστική κίνηση είναι αυξημένη.

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Νέο Δελχί, Ινδία
Created with Sketch.
από €0,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν