από €0,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Τζαμάικα,Κίγκστοον

Created with Sketch. Κίγκστοον,Τζαμάικα
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

8 & 9 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Η Τζαμάικα βρίσκεται στην Καραϊβική και συγκεκριμένα νότια της Κούβας. Είναι η γενέτειρα του Bob Marley και της Reggae. Η πρωτεύουσα της είναι το Kingston, μια κοσμοπολίτικη πόλη και λιμάνι/σταθμός υποχρεωτικός για όσους ταξιδεύουν στην Καραϊβική. Το Montego Bay, γνωστό και ως Mo΄ Bay βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Τζαμάικας και... Περισσότερα

Η Τζαμάικα βρίσκεται στην Καραϊβική και συγκεκριμένα νότια της Κούβας. Είναι η γενέτειρα του Bob Marley και της Reggae.
Η πρωτεύουσα της είναι το Kingston, μια κοσμοπολίτικη πόλη και λιμάνι/σταθμός υποχρεωτικός για όσους ταξιδεύουν στην Καραϊβική.
Το Montego Bay, γνωστό και ως Mo΄ Bay βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Τζαμάικας και είναι το τουριστικό κέντρο του νησιού. Η Τζαμάικα της χαλάρωσης και της Reggae σαν περιμένει να σας μαγέψει.Ζωντανή, γεμάτη χρώματα, συναρπαστική και αρκετά μεγάλη ώστε να προσφέρει τεράστια ποικιλία επιλογών και συναρπαστικές αντιθέσεις.Με ποτάμια ιδανικά για rafting, με εντυπωσιακούς καταρράκτες που προσφέρονται για αξέχαστες αναρριχήσεις, με πλούσια τροπική βλάστηση και με υπέροχες ακτές από μικρούς κολπίσκους μέχρι τεράστιες παραλίες λευκής άμμου που φτάνουν τα 7 μίλια, η Jamaica έχει τα πάντα! Ο ήλιος είναι καυτός, η μουσική ρέγγε δροσερή και το ρούμι άφθονο….

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Κίγκστοον,Τζαμάικα
Created with Sketch.
από €0,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν