από €45,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Αγίου Πνεύματος: Συναρπαστική εκδρομή στη Ζάκυνθο!

Created with Sketch. Ζάκυνθος, Greece
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Μονοήμερη | 23 Ιουνίου 2024

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

45,00 €

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ 23 Ιουνίου   Το νοτιότερο νησί του Ιονίου είναι και το λουλούδι της Ανατολής: η Ζάκυνθος - το Fiore di Levante, όπως το ονόμασαν οι Λατίνοι. Και αυτό γιατί κάθε καλοκαίρι ανθίζει και σας τραβάει να γευτείτε το νέκταρ του. Ψάχνετε ένα μοναδικό ελληνικό νησί που να... Περισσότερα

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

23 Ιουνίου

 

Το νοτιότερο νησί του Ιονίου είναι και το λουλούδι της Ανατολής: η Ζάκυνθος – το Fiore di Levante, όπως το ονόμασαν οι Λατίνοι. Και αυτό γιατί κάθε καλοκαίρι ανθίζει και σας τραβάει να γευτείτε το νέκταρ του. Ψάχνετε ένα μοναδικό ελληνικό νησί που να τα έχει όλα; Καλωσορίσατε στη Ζάκυνθο.

Πρόγραμμα εκδρομής
Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 05:45 στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση (06:00) μέσω Ζαχάρως για την Κυλλήνη με ενδιάμεση στάση για καφέ κι ξεκούραση. Άφιξη στην Κυλλήνη, επιβίβαση στο F/B και αναχώρηση για το Ιόνιο νησί, την Ζάκυνθο στις 10:00. Άφιξη στο νησί μετά από 1 ώρα περίπου. Εδώ, θα επισκεφτούμε το λόφο του Στράνη, την περιοχή Μπόχαλη, που βρίσκονται κατάλοιπα του Μεσαιωνικού Κάστρου χτισμένου στη θέση της αρχαίας Ακρόπολης με εξαιρετική θέα προς την πόλη και το λιμάνι. Εδώ, βρίσκεται η σημαντική εκκλησία της Παναγίας Χρυσοπηγής με βυζαντινές εικόνες. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε τον Άγιο Διονύσιο (προσκύνημα). Θα επισκεφτούμε ακόμα, το Λαγανά με την θαυμάσια ακρογιαλιά. Εδώ, βγαίνουν οι Χελώνες Καρέτα-Καρέτα για να αφήσουν τα αυγά τους. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και ψώνια. Το απόγευμα θα πάρουμε το πλοίο για να μας φέρει πίσω στο λιμάνι της Κυλλήνης και από εκεί θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Τιμή συμμετοχής:
€ 45,00 κατ΄άτομο
€ 40,00 παιδιά 5-10 ετών

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
– Όλες οι τιμές είναι κατ’ άτομο.
– Με την εγγραφή σας σε οποιαδήποτε εκδρομή, καταβάλλεται το 30% ως προκαταβολή του αντιτίμου της εκδρομής. Η εξόφληση της εκδρομής θα πραγματοποιείται 1 μέρα πριν σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο μας.
-Πριν την εγγραφή σας σε κάθε εκδρομή πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τους γενικούς όρους συμμετοχής στην ιστοσελίδα μας www.trigilidas.gr ή από το γραφείο μας και αφορούν τα οργανωμένα ταξίδια.
Mε την εγγραφή σας ουσιαστικά αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Ακτοπλοικά εισιτήρια.
* Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, αχθοφορικά, ποτά κ.α.

Λιγότερα

HIGHLIGHTS

  • Η Ζάκυνθος - το Fiore di Levante.
  • Η παραλία Ναυάγιο.
  • Το ηλιοβασίλεμα στο Κερί και το Κρυονέρι.
  • Οι παραλίες που αφήνουν τα αυγά τους οι χελώνες Caretta Caretta.
  • Οι καντάδες των ντόπιων.

Πρόγραμμα Εκδρομής

Άνοιγμα όλων
Πρόγραμμα εκδρομής

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 06:45 στη Νέδοντος (όπισθεν Notos Galleries), επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση μέσω Ζαχάρως για την Κυλλήνη με ενδιάμεση στάση για καφέ κι ξεκούραση. Άφιξη στην Κυλλήνη, επιβίβαση στο F/B και αναχώρηση για το Ιόνιο νησί, την Ζάκυνθο στις 10:00. Άφιξη στο νησί μετά από 1 ώρα περίπου. Εδώ, θα επισκεφτούμε το λόφο του Στράνη, την περιοχή Μπόχαλη, που βρίσκονται κατάλοιπα του Μεσαιωνικού Κάστρου χτισμένου στη θέση της αρχαίας Ακρόπολης με εξαιρετική θέα προς την πόλη και το λιμάνι. Εδώ, βρίσκεται η σημαντική εκκλησία της Παναγίας Χρυσοπηγής με βυζαντινές εικόνες. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε τον Άγιο Διονύσιο (προσκύνημα). Θα επισκεφτούμε ακόμα, το Λαγανά με την θαυμάσια ακρογιαλιά. Εδώ, βγαίνουν οι Χελώνες Καρέτα-Καρέτα για να αφήσουν τα αυγά τους. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και ψώνια. Το απόγευμα θα πάρουμε το πλοίο για να μας φέρει πίσω στο λιμάνι της Κυλλήνης και από εκεί θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση. Άφιξη στην Καλαμάτα με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη-Ζάκυνθος-Κυλλήνη.
  • Οι περιηγήσεις όπως αναγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα.
  • Ο αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, φαγητά, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, φιλοδωρήματα.

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Ζάκυνθος, Greece
Created with Sketch.
Κάντε κράτηση
από €45,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν