από €0,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Κούβα,Τρινιδάδ

Created with Sketch. Τρινιδάδ Cuba
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

7 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Mία από τις σημαντικότερες πόλεις της Κούβας, με πλούσια ιστορία και ιδιαίτερο πολιτιστικό ενδιαφέρον, η οποία έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO «Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς». Όλη η πόλη είναι γνήσιο δείγμα της αποικιοκρατικής περιόδου.Τα μοναδικά κτίρια και οι πλακόστρωτοι δρόμοι στο ιστορικό κέντρο της πόλης δίνουν τη μοναδική αίσθηση του... Περισσότερα

Mία από τις σημαντικότερες πόλεις της Κούβας, με πλούσια ιστορία και ιδιαίτερο πολιτιστικό ενδιαφέρον, η οποία έχει ανακηρυχθεί από την UNESCO «Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Όλη η πόλη είναι γνήσιο δείγμα της αποικιοκρατικής περιόδου.Τα μοναδικά κτίρια και οι πλακόστρωτοι δρόμοι στο ιστορικό κέντρο της πόλης δίνουν τη μοναδική αίσθηση του μεγαλείου μιας άλλης εποχής. Σε απόσταση 10 χλμ. βρίσκεται η παραλία Ανκόν (Playa Ancon).Σας προτείνουμε να επισκευθείτε την Πλάθα Μαγιόρ (Plaza Mayor) και τους γύρω δρόμους που αποτελούν και το ιστορικό κέντρο της πόλης. Ο Ναός Σαντίσιμα Τρινιδάδ (Iglesia de la Santisima Trinidad) εντυπωσιακός και μεγαλοπρεπής με το εκπληκτικό άγαλμα του Χριστού της Βέρα Κρουζ, το Μέγαρο Μπρινιέ (Museo Romantico) που σήμερα στεγάζει το Ρομαντικό Μουσείο, το Παλάθιο Καντέρο (Palacio Cantero) όπου μαζί με το Μέγαρο Μπρινιέ αποτελούν την πιο αποκαλυπτική μαρτυρία του αρχιτεκτονικού μεγαλείου του Τρινιδάδ. Σήμερα φιλοξενεί το Δημοτικό Ιστορικό Μουσείο της πόλης.

Για τη διασκέδασή σας, έχετε να επιλέξετε τη Canchanchara, με το ομώνυμο ποτό που έλκει την καταγωγή του από τους πειρατές και ζωντανή μουσική, η Casa de la Trova, παραδοσιακό κουβανέζικο μπαρ με επίσης ζωντανή μουσική, και η Santa Ana, παλιά φυλακή που έχει μετατραπεί σε μπαρ-εστιατόριο, αποτελούν κλασικές επιλογές.

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Τρινιδάδ Cuba
Created with Sketch.
από €0,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν