από €0,00
ΚΡΑΤΗΣΗ

Σιγκαπούρη

Created with Sketch. Singapore
0/5
Created with Sketch.

Διάρκεια-Αναχωρήσεις

Απο 7 μέρες

Created with Sketch.

Τύπος ταξιδιου

Ταξίδι

Created with Sketch.

Τιμή από

_/_

Created with Sketch.

Γλώσσες

___

Περιγραφή - Αναχωρήσεις - Τιμές

Τοποθετημένη σχεδόν στον Ισημερινό, η Σιγκαπούρη είναι μια από τις πλέον ανεπτυγμένες πόλεις του κόσμου και μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις της Ασίας. Καταπράσινη πόλη, ξακουστή για τα πάρκα αναψυχής της, την υψηλή τεχνολογία και τα super καταστήματά της.Στους γεμάτους κόσμο δρόμους της Chinatown, οι μάντεις της τύχης και... Περισσότερα

Τοποθετημένη σχεδόν στον Ισημερινό, η Σιγκαπούρη είναι μια από τις πλέον ανεπτυγμένες πόλεις του κόσμου και μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις της Ασίας.

Καταπράσινη πόλη, ξακουστή για τα πάρκα αναψυχής της, την υψηλή τεχνολογία και τα super καταστήματά της.Στους γεμάτους κόσμο δρόμους της Chinatown, οι μάντεις της τύχης και οι μάγοι, οι καλλιγράφοι και οι πιστοί των ναών συνεχίζουν να είναι μέρος της καθημερινής ζωής.

Στην Μικρή Ινδία, μπορείτε να αγοράσετε το καλύτερο υφασμάτινο σαρί του κόσμου, φρέσκα καρυκεύματα ή μια φωτογραφία από τον αγαπημένο σας Hindu θεό. Στα μικρά μαγαζιά της Arab Street, όπου ο Ιμάμης ακούγεται από το κοντινό Sultan Mosque, μπορείτε να παζαρέψετε ατέλειωτες ώρες, τα πάντα.
Εδώ μπορείτε να φτιάξετε σε λίγες ώρες ένα κουστούμι, να βρείτε τα καλύτερα ηλεκτρονικά του κόσμου, πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα σε τόσο καλές τιμές, που τελικά αυτό το ταξίδι να μη σας έχει κοστίσει τίποτα!

Αυτή η μικροσκοπική πόλη-κράτος, η 3η πιο πυκνοκατοικημένη χωρά στον κόσμο, εξελίχθηκε μέσα σε λίγες μόνο δεκαετίες, από ένα μικρό ψαροχώρι σε μια από τις ισχυρότερες οικονομίες της Ασίας.

Η οικονομική «καρδιά» της Σιγκαπούρης χτυπάει στο λιμάνι της πόλης, το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο, ενώ μέσα στα τελευταία είκοσι χρόνια έχει καταφέρει να διεκδικήσει μια θέση στον χάρτη των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών της Ασίας, χάρη στα γιγαντιαία και φουτουριστικά αρχιτεκτονικά επιτεύγματα και τη δημιουργία νέων πόλων έλξης για διασκέδαση και αναψυχή. Αυτό άλλωστε θα το διαπιστώσετε από τα πρώτα μόλις λεπτά της άφιξής σας στη Σιγκαπούρη, αντικρίζοντας το θεαματικό αεροδρόμιο Jewel Changi, που φιλοξενεί το μεγαλύτερο καταρράκτη εσωτερικού χώρου!

Κάτι ακόμα που εντυπωσιάζει στη Σιγκαπούρη είναι ο πολυεθνικός χαρακτήρας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, από τις πολύχρωμες γειτονίες όπως η Little India και η Chinatown, μέχρι τη νόστιμη διεθνή κουζίνα που μπορείς να βρεις σε κάθε γωνιά της πόλης. Σαφείς επιρροές από Κίνα, Μαλαισία, Ινδία και τον Δυτικό κόσμο συνθέτουν ένα μοναδικό πολιτιστικό «κράμα», που καθιστά τη δυναμική αυτήν ασιατική χώρα κάθε άλλο παρά «αποστειρωμένη» και βαρετή.

Το ταξίδι σας στη Σιγκαπούρη θα είναι μια απόλαυση άνεσης, με τις μετακινήσεις σας μεταξύ των σημείων ενδιαφέροντος να είναι παραπάνω από εύκολες. Διαθέτει ένα από τα καλυτέρα και πιο οργανωμένα συστήματα μαζικής μεταφοράς, ενώ όλες οι σημάνσεις είναι γραμμένες στην Αγγλική γλώσσα. Ταξιδεύοντας στη Σιγκαπούρη θα νιώσετε απολύτως ασφαλείς και θα εκτιμήσετε την απόλυτη καθαριότητα, το πράσινο, τη σύγχρονη καθημερινότητα, τη νυχτερινή ζωή, αλλά και το παραδοσιακό στοιχείο, που εξακολουθεί να είναι παρόν.

TRAVEL INFO
Διάρκεια πτήσεις: Η διάρκεια της πτήσης από το αεροδρόμιο της Αθήνας είναι 11 έως 15 ώρες
Ταξιδιωτικά έγγραφα: Απαραίτητο διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία άφιξης στη χώρα. Για τα Ελληνικά διαβατήρια δεν απαιτείται βίζα.
Υγειονομικές προφυλάξεις: Δεν απαιτούνται

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Στη Σιγκαπούρη, όπως και σε όλες τις τροπικές χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας, ο καιρός είναι γενικά ζεστός, με πολλή υγρασία και επηρεάζεται από την εποχή των μουσώνων. Η θερμοκρασία δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες μεταβολές μεταξύ των εποχών και η μέση θερμοκρασία κυμαίνεται από 25 έως 31 βαθμούς. Οι θερμότεροι μήνες του χρόνου είναι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, με ποσοστό υγρασίας κοντά στο 80%, ενώ από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο οι βροχοπτώσεις μπορεί είναι έντονες.

Λιγότερα

Τοποθεσία στον χάρτη

Created with Sketch. Singapore
Created with Sketch.
από €0,00

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν